Elutasították, majd rástartolt az MCU másik fontos szerepére a színész

Elutasították, majd rástartolt az MCU másik fontos szerepére a színész

Hatalmas rajongój a franchise-nak, szóval nem véletlenül szeretne részévé válni.

Jon Hamm egy ikonikus színész, aki olyan filmekből ismert, mint a Baby Driver (Nyomd, Bébi, nyomd!) és a Top Gun: Maverick. Ritkán fordul elő, hogy egy nagyobb név Hollywoodban minden áron szeretne megkapni egy szerepet, azonban Hamm most egyértelműen tudtára adta a Marvelnek és a Disney-nek, hogy szüksége van erre a negatív karakterre nagyvásznon. Korábban a Mister Sinister castingján már elhasalt, de úgy tűnik nem adja fel, mert most Doctor Doom szerepére jelentkezett be.

Ezeket olvastad már?

A színész egy nemrég adott interjúban bevallotta, hogy nagyon szeretne csatlakozni az MCU-hoz – elsődlegesen egy X-Men karaktert játszana el, ha lehetséges. Most viszont a Fantasztikus Négyesen van a hangsúly, hiszen a stúdió nekilátott a munkálatoknak és még több szerep is parlagon hever. Éppen ezért gondolta Hamm, hogy reméli ő lehet majd Doctor Doom a filmben.

Matt Shakman rendező közelgő új alkotása miatt a rajongók már nagyon izgatottak, bár egy kicssit még várniuk kell a premierre. Ettől függetlenül a közösség nagy reményeket fűz a reboothoz, már csak azért is, mert jó néhány ikonikus karakter is tiszteletét teheti a képernyőn.

„Nagyon szeretnék benne lenni. Már gyermekkorom óta rajongok a Marvel Comicsért és úgy általában a képregényekért. Azt hiszem, rengeteg olyan történet van, amit ismerek, és még mindig rengeteg van, amit el lehet mesélni.

Remélhetőleg, bármi is legyen a tervük, engem is bevonnak. De ha nem, akkor tudom, hogy van egy elég mély kispadjuk, akik készen állnak arra, hogy részesei legyenek ezeknek a történeteknek. Az X-Men világa tele van jobbnál jobb elmesélhető sztorival, de ott a Fantasztikus Négyes is, vagy [például] Doctor Doom. Rmélem, lesz rá lehetőségem. Ki tudja?”

Nem lesz egyszerű dolga, mert a jelek egyre inkább arra utalnak, hogy egy másik nagyágyú, Mads Mikkelsen lehet a befutó Doctor Doom szerepére.

Kövess Minket!



Gamer szótár