Még mindig fejlesztés alatt van a Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

Még mindig fejlesztés alatt van a Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

Úgy tűnik még mindig dolgoznak rajta a Sabre Interactive-nál, annak ellenére, hogy bizonyos hírek szerint felhagytak vele.

A Star Wars játékok mindig is kiemelt helyet foglaltak el a rajongók szívében, és az évtizedek során számtalan jó és kevésbé jó alkotással is találkozhattunk már. Ahhoz kétség sem férhet, hogy a Star Wars: Knights of the Old Republic az előbbi csoportot erősíti. Még húsz évvel a megjelenése után is nagy tisztelet övezi, így nem csoda, hogy óriási lelkesedéssel fogadta a közösség a remake bejelentését. Az azonban problémás, hogy ez évekkel ezelőtt történt, és azóta csak a huzavona megy, mostanra pedig az sem biztos, hogy egyáltalán megjelenik valaha.

A Giant Bomb – online gaming portál – egyik bejegyzése szerint a KOTOR-remake befejezésén jelenleg nem dolgoznak a Sabre Interactive-nál, azonban Jason Schreier – újságíró – ezt cáfolja.

Ezeket olvastad már?

Állítása szerint két Sabre-dolgozóval is beszélt, akik azt mondták neki, hogy jelenleg is dolgoznak a projekten.

„Nem tudom megmondani, hogy a KOTOR-remake valóban kijön-e, de igen, a Sabre Interactive két embere azt mondja, hogy még mindig rajta vannak, annak ellenére, hogy a pletykák szerint senki nem dolgozik a játékon." – írta közösségi oldalán.

Az köztudott, hogy tavaly fejlesztőstúdiót váltott a Star Wars: Knights of the Old Republic Remake, a 2023 májusi bevételi prezentációban pedig fejlesztés alatt álló projektként jelölték meg. Ez ideáig nem adtak ki nyilatkozatot a pletykákkal kapcsolatban, azonban a sok ellentmondásos hírre válaszul talán lassan megteszik, és ezzel mind okosabbak leszünk. 

Kövess Minket!



Gamer szótár