Ma van a hivatalos Black Friday, az Epic Games Store hatalmas akciókkal vár téged!

Ma van a hivatalos Black Friday, az Epic Games Store hatalmas akciókkal vár téged!

Az Epic Games Store ismét kitesz magáért, ha olcsón megszerezhető videójátékokról van szó.

Csak úgy kapkodja a fejét minden gamer, ugyanis a Black Friday előtt, közben és után jelentős kedvezménnyel lehet vásárolni a legnagyobb webáruházakban. A Steam Autumn Sale mellett akciózik a GOG.com, a Fanatical és az Epic Games Store is. Utóbbi kifejezetten kedvező ajánlatokkal csábít, ugyanis ismét lehet kuponozni, amelynek köszönhetően a legújabb játékokat sokkal olcsóbban lehet pörgetni. De pontosan hogyan működik ez a rendszer?

Ezeket olvastad már?

Hogyan lehet kupont használni az Epic Games Store-on?

Egészen november 28-án 11:00-ig élnek a Black Friday Sale ajánlatai, így az extra kedvezményt is eddig az időpontig lehet felhasználni. Ez 33%-os árcsökkenést jelent a kosárban felhalmozott minden termékre, ha azoknak az összértéke eléri a legalább 14,99 dollárt, azaz a 4390 Ft-ot. A kupont automatikusan aktiválja az oldal, nem kell extra lépéseket tenni. A kupont szinte mindenre aktiválni lehet, de van pár kivétel:

  • Előrendelések
  • Játékon belüli vásárlások
  • DLC-k, Season Passek
  • Különleges kiadások, mint az EA SPORTS FC™ 24 Ultimate Edition, a Madden NFL 24 Deluxe Edition és a F1® 23 Champions Edition

A kupon további különlegessége, hogy nem csak egy vásárláshoz használható fel. Ameddig tart a Black Friday az Epicen, addig az összes, a minimum határértéket elérő kosár mellé csatolja a 33%-os levonást a rendszer.

Az alábbi galériában megtekintheted a legütősebb ajánlatokat, amelyekre KÖTELEZŐ lecsapnod!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár