Daisy Ridley szerint az új Star Wars filmtől mindenki eldobja majd az agyát

Daisy Ridley szerint az új Star Wars filmtől mindenki eldobja majd az agyát

Amikor bejelentették, akkor mindenki örült a Disney-nél, de a rajongók már kevésbé voltak lelkesek.

A tavaszi Star Wars Celebration Day eseményén a Disney egy rakás új Star Wars-projektet jelentett be. Ezek közül talán az kavarta a legnagyobb visszhangot, hogy Daisy Ridley újra visszatér Rey szerepében és a történet 15 évvel a The Rise of Skywalker után játszódik majd. Azóta persze vajmi kevés információ érkezett ezzel kapcsolatban, de nemrég az angol színésznő egy interjúban beszélt arról, hogy a készülő sorozat első része rendesen meglepte.

„Ugyan a teljes forgatókönyvet még nem olvastam, de az első film történetét már hallottam. Egyáltalán nem az amire számítottam, de nagyon izgatott vagyok miatta”

Ez persze egy tökéletes ‘Nesze semmi fogd meg jól!’ válasz volt, amiből gyakorlatilag nem derült ki semmi. Ez pedig tökéletesen leírja azt, amit szerintem a veterán fanok éreznek ezzel kapcsolatban. A hetedik, nyolcadik és kilencedik rész már kiölte a rajongókból a várakozást. A régi kedvenc karaktereink, mint Luke, Han és Leia eltűntek és az újak annyira egydimenziósak, hogy szinte nem érdekel a sorsuk. Bennem nulla lelkesedés van azzal kapcsolatban, hogy Rey majd újjáépíti a Jedi-rendet, mert egy pillanatig sem hiszem el, hogy képes lenne rá. Luke Skywalker az eredeti triológiában végigjárta a hős útját. Érthető volt, hogy mit miért tett, érthetőek voltak a motivációi, érthető a fájdalma és az, hogy abból miként merített erő, hogy felülkerekedjen a gonoszon. Ha valakinek lett volna esélye tanítani az új nemzedéket az ő volt, de mint kiderült, mégis elbukott. Ezek után nekem ne mondja senki, hogy majd Palpatine ‘unokája’ megoldja, miután az egyetlen tapsztalata az, hogy 'én vagyok a legjobb'.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár