Jelentős buffokat kapott az új japán prémium nehéz harckocsi

Jelentős buffokat kapott az új japán prémium nehéz harckocsi

A Type 63 az első japán prémium nehéz harckocsi, ami érkezésével alaposan felzavarja majd az állóvizet.

A World of Tanks új japán nehéz tankjai rendelkeznek majd légrugós felfüggesztéssel, dupla célzás és löveglehűlés mechanikával, ami lehetővé teszi számukra, hogy bármilyen terepen megállják a helyüket, valamint kedvükre változtathatják harcstílusokat. Összességében egy nagyon összetett, ugyanakkor első ránézésre hatékony új ágnak tűnnek, amely tier VIII-as prémium variánsa is tartogat meglepetéseket.

A végsebességét ugyanis 35 km/óráról 40 km/órára növelték, míg tolatási sebességét 12 km/óráról 15 km/órára javították. A motorteljesítmény is javult, így a korábbi 800 lóerő helyett 860 lóerő hajtja tankunkat. Végül, de nem utolsó sorban a test fordulási sebessége a korábbi 28 fok/másodperc értékről 35,46 fok/másodpercre javult.

AMIT A SZUPERTESZTRŐL TUDNOD KELL

A szuperteszt a tervezett változtatások, fejlesztések és új tartalmak egy korai tesztelése. Ez egy zárt teszt, ami meghatározott számú szupertesztelőként ismert játékosra korlátozódik. Hogy szupertesztelő lehess, jelentkezned kell a programba, ahol akkor kerülhetsz kiválasztásra, ha megfelelsz a követelményeknek (és van hely új tesztelőnek). Eredetileg a Wargaming által kiválasztott, RU felhasználói fiókkal rendelkező játékosok egy csoportja kapott lehetőséget arra, hogy első kézből próbálhassa ki a cég aktuális agymenését, ami az új prémium tankoktól a normál tankfejlesztési ágakon át a térképekig gyakorlatilag mindent lefed. Azonban 2022 májusától a szuperteszt az európai szerverre költözött, így akár random csatában is találkozhatunk különleges tankokkal.

SZUPERTESZTELŐVÉ VÁLÁS KÖVETELMÉNYEI:

  • Elmúltál 18 éves.
  • Tudsz angolul szóban és írásban is.
  • Hetente legalább 3-4 alkalommal részt tudsz venni a tesztelésben a teljes tesztidőszak alatt (két vagy több óra).
  • Van legalább 100GB szabad helyed a szuperteszt kliensnek.
  • Van legalább 5000 csatád, amiből legalább 500-at Tier X-es tankkal játszottál.
  • Közel 50%-os győzelmi arányod van.
  • Van Discord hozzáférésed (kötelező).
  • Van Teamspeak hozzáférésed (kötelező).
  • Aláírod és betartod a titoktartási szerződést.
  • Rendszeresen részt veszel a járművek, térképek és egyéb változtatások tesztelésében.
  • Hajlandó vagy megkeresni és jelenti a hibákat a WG csapatának.
  • Megfigyeléseidet, benyomásaidat és véleményeidet a kötelező visszajelzési űrlapon küldöd el.

A nagyközönség számára egy-két kiszivárogtatott hírmorzsa jut, amik közül néhányat végül talán implementálnak is a játékba, de általában sokkal több mindent próbálnak ki itt, mint ami ténylegesen eljut hozzánk. Jelenleg ezen az űrlapon keresztül jelentkezhettek tesztelőnek.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.