Ünnepi hadművelet 2024: Vinnie Jones csatlakozik a World of Tankshez!

Ünnepi hadművelet 2024: Vinnie Jones csatlakozik a World of Tankshez!

Felvillanyozó fordulattal köszöntheted az idei ünnepi szezont: az ismert brit focilegenda és filmsztár, Vinnie Jones veszi birtokba a centerpályát az Ünnepi hadművelet 2024 különleges vendégeként minden World of Tanks-játékban!

Már kopogtat az ajtón a csodák évadja, parancsnok! Felvillanyozó fordulattal köszöntheted az idei ünnepi szezont: az ismert brit focilegenda és filmsztár, Vinnie Jones veszi birtokba a centerpályát az Ünnepi hadművelet 2024 különleges vendégeként minden World of Tanks-játékbanVinnie pályafutása egy lenyűgöző átalakulás története. Éveken át dolgozott szorgalmasan a Mikulás segédjeként, ő írta össze a rosszcsontok névsorát. Ám némileg más jellegű izgalmakra vágyott, olyan újdonságra, ami igazán felszítja benne a tüzet. Ez az újdonság pedig – mint kiderült – a harckocsik világa!

Idén télen Vinnie mindenkit izgalmas tankos utazásra invitál, és megígéri, hogy emlékezetessé teszi az ünnepeket.

El ne késs – az Ünnepi hadművelet 2024 a World of Tanks, a World of Tanks Blitz és a World of Tanks Modern Armor világában egyaránt december 1-jén kezdődik! Készülj fel a meglepetések és ajándékok egész tárházára, meg persze az emelkedett hangulatra, amit az Ünnepi hadművelet varázsa tartogat!

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.