Vérfürdővel kedveskedik nekünk az Epic Games

Vérfürdővel kedveskedik nekünk az Epic Games

Ismét több mint 15 000 Forintot spórolhatunk ezekkel a játékokkal.

Egészen csütörtökig lecsaphatunk a Deliver Us The Moon folytatására, a Deliver Us Marsra, utána viszont ismét fizetőssé válik, és két nagyszerű akciójáték veszi át a helyét. Érdemes lesz ezeket az alkotásokat is a könyvtárunkhoz adni, ugyanis az eredeti áruk elég borsos, ráadásul kiváló kikapcsolódási lehetőséget rejtenek.

Ezeket olvastad már?

 Jitsu Squad 

Vesd bele magad a legkaotikusabb csatákba a barátaiddal, ebben a rajzfilmes akciójátékban. Találkozhatsz benne a Street of Rage és a Final Fights verekedős mechanikáival is, de intenzitásban nem áll távol a Marvel vs. Capcom II, a Dragonball FighterZ és a Super Smash Bros. világától sem. Az eredeti ára 19,99 euró lenne.

 Mighty Fight Federation 

13 különböző harcos és egy aréna áll a rendelkezésedre, hogy megvívd a csatát, és végül te legyél az aki győztesként kerül ki a kalandból. Üsd falhoz az ellenfeled, lökd a levegőbe, de szövetkezhetsz is velük, hogy aztán közületek kerüljön ki a nyertes. Minden karakter más játékstílussal rendelkezik, így megtalálhatod a hozzád legjobban passzolót. 24,99 euróért lehet megvásárolni, de most majd ingyen csaphatsz le erre is.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN