Black Friday 2023: Gördülj ki a hatalmas leárazásokért!

Black Friday 2023: Gördülj ki a hatalmas leárazásokért!

Nézd meg az összes prémium bolt ajánlatot, és spórolj meg sokat a ritka drágaköveken, a gyűjtői tárgyakon és a rajongók kedvenc járművein.

Az év legnagyobb bevásárlónapja meghódította a World of Tanksot. Hatalmas kedvezmények várnak mindenhol, így nincs vesztegetni való idő! Nézd meg az összes prémium bolt ajánlatot, és spórolj meg sokat a ritka drágaköveken, a gyűjtői tárgyakon és a rajongók kedvenc járművein. Az ördögi Vipera, a klasszikus Type 59, a ritka FV4201 Chieftain Proto, a megbízható Progetto 46 és további 14 jármű már most is kapható!

SMV CC-64 Vipera ajánlatok

Az SMV CC-64 Vipera egy félelmetes olasz páncélvadász, kellemetlen harapással. Az ördögi „ciklikus” automata töltője 24 másodperc alatt öt lövedéket képes kilőni, lövésenként 400 HP sebzésre és 220 mm-es acél átharapására képes. A lövések közötti 6 mp-es késleltetés taktikus célzást igényel a játékostól, azonban a 2000-es percenkénti sebzés rettegésben tartja majd az ellenségeket. A Vipera 10 fokos lövegsüllyedésével, 90 fokos tüzelési tartománnyal rendelkező forgó toronyával és nehéz páncélzatával rugalmasságot és támadóerőt kínál ésszerű, 30 km/h-s végsebesség mellett.

Hagyd, hogy ez az olasz kígyó becsússzon a garázsodba, és cseréld le az alap pikkejeit egy új megjelenésre a Teknős alakzat 2D-stílussal.

Type 59 ajánlatok

A Type 59 egy legenda a World of Tanks-ben, teljes joggal. Ez a rugalmas közepes tank egy bő évtizeden át kiállta az idő próbáját, és kemény frontpáncéljának és lenyűgöző mobilitásának hála a mai napig képes felvenni a harcot a vetélytársakkal. Megbízható 100 mm-es lövege 1897 percenkénti sebzéssel, 2 másodperces célzási idővel és 0,35 méteres szórással rendelkezik, tovább növelve sokoldalúságát a csatamezőn. Támogasd szövetségeseid távolról, és öltözz elegánsan „Az Öreg” 3D-stílussal.

FV4201 Chieftain Proto ajánlatok

Az FV4201 Chieftain Proto egy nehézsúlyú bajnok, amely egy erős 120 mm-es löveggel van felfegyverezve. Jó páncélátütéssel büszkélkedhet, különösen a speciális KPCT lövedékekkel, és a komoly 2000-es percenkénti sebzésével mindenkiben mély benyomást kelt, akivel a harcmezőn találkozik. Ennek a nehéz harckocsinak a robusztus tornya és 1800 HP-ja félelmetes túlélőképességet biztosít, míg a 40 km/h-s végsebessége és kiváló talajellenállása lehetővé teszi, hogy alkalmazkodni tudjon a különböző harci szituációkhoz. A Chieftain Proto nem csak egy tank; egy olyan erő, amellyel számolni kell, és amely a teljesítmény, a sokoldalúság és a harctéri képességek nyerő kombinációját kínálja.

Progetto M35 mod. 46 ajánlatok

A 9 fokos lövegsüllyedésének köszönhetően a Progetto M35 mod. 46 az egyenetlen és dombos terepen érzi magát otthon, ahol elfoglalhatja a számára előnyös pozíciókat – megvédve ezzel a sebezhető járműtestét –, és a döntött toronypáncélzat segítségével lepattinthatja a lövéseket. A figyelemre méltó mozgékonyság és az 55 km/órás végsebesség, valamint a 46 fok/mp-es fordulási sebesség biztosítja számára a gyors irányváltoztatás képességét, még a nyílt terepen is. Az alacsony profil és a 390 méteres látótávolság pedig segít neki, hogy a harcok sűrűjében maradhasson.

Indulj csatába és vedd célba a nagyvadakat az egyedi Safari Corazzato 3D-stílusba öltözve.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.