Venomból sosem elég, tudják ezt a fejlesztők is

Venomból sosem elég, tudják ezt a fejlesztők is

Az idei év egyik legjobb videójátéka nem aknázott ki minden lehetőséget.

Az Insomniac Games neve garanciát jelent arra, hogy fantasztikus élményben lesz része minden gamernek, ha meglátja az elindított videójáték betöltése során a jól ismert logót. A Marvel's Spider-Man, Marvel's Spider-Man: Miles Morales és Marvel's Spider-Man 2 után már úton van a Marvel's Wolverine, amely remélhetőleg egy olyan akcióorgiával jutalmaz meg mindenkit, amire már nagyon nagy szüksége van a világ egyik legismertebb és legkedveltebb szuperhősének. A jelek szerint azonban nemcsak ez az egy alkotás formálódik a burbanki cég falai között, hanem talán egy olyan Venom-játék is, amely méltó társa (utódja?) lehet Peter Parker kalandjainak.

Ezeket olvastad már?

Az Insomniac Games és Venom egymásra találhatnak?

A földtől nem túl elrugaszkodott pletykák alapjául az szolgál, hogy megszólalt Tony Todd szinkronszínész. A több mintt 200 szereplést maga mögött tudó művész a közösségi médiában osztotta meg azt az információt, hogy a Marvel's Spider-Man 2-ben valójában csak az ő általa felvett párbeszédek mindössze 10%-át használta fel a fejlesztőcsapat. Ebből talán lehet arra következtetni, hogy Venom hangja nem csak ennyiért állt oda a mikrofonok mögé, hanem valami sokkal több formálódik a háttérben. Egyesek szerint itt az idő arra, hogy Venom és Miles Morales egymásra találjanak a képernyőkön, ezzel új ajtók nyílhatnak meg a gaming világában.

Venom kifejezetten jó korszakát éli, ugyanis a filmiparba is beszivárgott a Szimbióta. Igaz, a Tom Hardy-féle változatok a kritikusok körében nem arattak osztatlan sikert, de egész jól termeltek a kasszáknál, így semmi akadálya nincs, hogy elkészüljön a harmadik felvonás. A Sony dörzsölheti a tenyerét, mert végre találtak valamit, amivel a székekbe szögezhetik azokat, akik az animációs filmeken (Spider-Verse-univerzum) túl is szeretnék fogyasztani az ő általuk készített pókemberes tartalmakat.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN