Ingyen szerezhetsz meg egy Assassin's Creed-játékot, de sietned kell!

Ingyen szerezhetsz meg egy Assassin's Creed-játékot, de sietned kell!

Assassin's Creed-ajándékkal indítja a hetet a Ubisoft!

Bár a Mirage nem lett tökéletes, mégis üde színfoltja a Valhallával már megfáradt Assassin's Creed-szériának. A fejlesztők betartották ígéreteiket, visszatértek a széria gyökereihez, miközben megtartották a modern epizódok működő alapjait. Minden AC-fanatikusnak nyugodt szívvel ajánlható az Assassin's Creed Mirage, amit akár a Konzolvilágtól is megszerezhettek, főleg most, akciós áron.

Akciós Assassin's Creed Mirage a Konzolvilágnál!

Aki azonban valami régebbire vágyik, annak van egy jó hírünk. A Ubisoft ajándékkal nyitja a hétfőt és néhány nap erejéig ingyen kínálja egyik legnagyobb szériájának 2015-ös darabját! Az Assassin's Creed Syndicate 2015 őszén jelent meg és bár valószínűleg nem ez az epizód sokak kedvence a szériából, mégis egy egyedi és izgalmas darabja annak. Egy főhös helyett itt már kettőt kaptunk, egy testvérpárt, akik a Templomosok irányította Londont próbálják felszabadítani, méghozzá a XIX. században! A mai napig ez az AC-epizód az, amelyik a legközelebb jár a valós korhoz, egyes részei már az első világháborút is megmutatják.

A játék most december 6-ig teljesen ingyen szerezhető meg és ha begyűjtöd, akkor könyvtáradban is marad örökre! Nincs más dolgod, mint bejelentkezni Ubisoft fiókodba és a játék bolti adatlapjáról ingyenesen megszerezni azt!

Kövess Minket!



Gamer szótár