Az ördög a részletekben rejlik: Ezért IS egyedülálló a GTA!

Az ördög a részletekben rejlik: Ezért IS egyedülálló a GTA!

Sokan abban reménykednek, hogy ennyire részletes és ötletes lesz a GTA 6 is.

A Grand Theft Auto-széria hamarosan egy új fejezetéhez érkezik, ugyanis a Rockstar Games büszkén jelentette be, hogy a cég 25. évfordulója alkalmából leleplezik a következő GTA-t. Egyelőre még nem tudni, hogy valóban a GTA 6 első trailerét mutatják-e be, esetleg valami teljesen más irányba terelik a franchise-t, de a rajongók bizakodóak. Annyi és annyi utalás található már az interneten a várva várt folytatásról, hogy óriási lábonlövés lenne a Rockstar részéről, ha tovább feszítenék a húrt. A Grand Theft Auto VI-ot igenis be kell jelenteniük jövő hónap, azaz 2023 decemberének elején, mert ellenkező esetben fel kell készülni a kiadónak arra, hogy kapát és kaszát ragadnak majd a rajongók.

Ezeket olvastad már?

A GTA 4 elképesztő részletei a GTA 6-be is bekerülhetnek?

Lehet nem tudtátok, de a GTA IV-ben pillanatok el lehet érni egyetlen "trükkel" azt, hogy a körözési szint 5 csillagra ugorjon. Ehhez mindössze annyit kell tennetek, hogy találtok egy számítóépet, majd a böngészősáv segítségével rákerestek gyerekszépségversenyekre olyan módon, amit nem tolerál a törvény. A pedofil ragadozók sosem jutnak el a kívánt weboldalra, cserében az LCPD azonnal jelzi, hogy lefüleltek egy kétes egyént, ezért mozgósítják a hatóságok minden erejét. 

Felmerülhet a kérdés, hogy egyáltalán kinek jutna az eszébe az, hogy ilyennel tesztelje a Rockstar Gamest. Az biztos, hogy a programozók még erre is gondoltak, vagyis tényleg elképesztő részletességgel dolgozták ki a 4. számozott epizódot. Ha hasonlóan tartalmas és ötletes lesz a 6. rész, akkor nem kell amiatt aggódni, hogy nem érte meg az évtizedes várakozás.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN