Lelombozó híreket kaptunk az élőszereplős Cyberpunk 2077-projekt kapcsán

Lelombozó híreket kaptunk az élőszereplős Cyberpunk 2077-projekt kapcsán

Hosszú lesz az a zsebkendő, amire a csomókat kell kötni, ha valaki ehhez akar visszaszámolni.

Ugyan a Cyberpunk 2077 útja elég rögösen indult, hiszen a kezdeti hype a durva hibák mellett elég gyorsan takaréklángon kezdett csak pislákolni. De fejlesztőcsapat fáradhatatlan munkájának köszönhetően a játék gyorsan elnyerte azt a formáját, amit ígértek nekünk. Azóta az értékelések bőven pozitív irányba fordultak, az Edgerunners sokkal nagyobb durranás lett, mint amire számítottunk és a Phantom Liberty DLC is jól muzsikál. Ehhez pedig a CD Projekt Red még októberben ledobta az atomot, miszerint az Anonymous Content csapatával karöltve jöhet az élőszereplős CP 2077.

A bejelentéssel viszont meg is szakadt az információk ‘áradata’. Azóta egy-két légből kapott pletykán kívül nem túl sok dolog látott napvilágot. Viszont nem is olyan régen, az évenként megrendezett befektetői híváson, ahol a 2024-es tervekről volt szó, már ez a projekt is kapott némi figyelmet. Michał Nowakowski, a cég marketing igazgatója a következőket mondta, amikor arról kérdezték, hogy a következő évben milyen kampányokkal akarnak még több játékost vonzani:

„Az Ultimate Edition nemsokára elérhető lesz mindenki számára, de olyan terveink is vannak, amivel nem csak a gaming szektoron belül akarjuk reklámozni a Cyberpunk IP-t. Nem mehetek bele igazán a részletekbe, de a projekt, amit nem is olyan régen jelentettünk be, jövőre még biztos, hogy nem készül el. De 2024-ben már gőzerővel dolgozunk majd rajta.”

Ennek persze egyáltalán nem örülünk, de az legalább megnyugtató, hogy az egész nem tűnt el a süllyesztőben. Ha sikerül legalább egy olyan szintet tartani, mint az Edgerunners esetében, akkor nincs nagy baj. Az Anonymus Content eddig olyan sorozatokon dolgozot, mint a True Detective vagy a Mr. Robot, ez pedig mindeképpen reményre ad okot.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár