Neil Druckmann elmondta, hogy mi a helyzet a The Last of Us harmadik felvonásával

Neil Druckmann elmondta, hogy mi a helyzet a The Last of Us harmadik felvonásával

Pedig bele kell húzni, mert a sorozat ki fog fogyni a nyersanyagból.

Még a hónap elején jelentették be, hogy januárban érkezik majd a The Last of Us 2 Remastered-verziója. Ebben olyan részek is lesznek lesznek majd, amit az eredeti verzióból kivágtak. Szóval azoknak is tartogat majd újdonságot, akik egyszer már átélték Joel és Ellie oldalán a kalandokat. Nemrég pedig Neil Druckmann egy interjú során elmondta, hogy mi a helyzet a harmadik résszel:

„Imádom a The Las of Us világát és tudom, hogy a stúdió munkatársai és persze a rajongók is így vannak ezzel. Viszont ebben a pillanatban nem mondhatok mást a széria jövőjéről, mert most csak a Remastered kiadására koncentrálunk.”

A The Lost of Us 3-ról szóló pletykák még az év elején röppentek fel, de Druckmann és Naughty Dog akkor sem erősítették meg, hogy ezeknek lenne akármilyen alapjuk. Az persze nem segít az ilyen hírverések elfojtásában, hogy a készítők olyan nyilatkozatokat tesznek, hogy „még van mit mesélnünk” vagy „Ellie története még nem ért véget”. 

Ebben a pillanatban csak annyit tudunk, hogy a kicsit újragondolt és kibővített The Las of us 2 január 19-én landol majd a virtuális polcokon. Az viszont már sokkal szomorúbb hír, hogy ez megint PS-exkluzív lesz.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár