Akciófigyelő: Két őrült bunyós játékot ad ingyen most az Epic Games

Akciófigyelő: Két őrült bunyós játékot ad ingyen most az Epic Games

Kifejezetten multira kihegyezett címekkel támad az Epic.

Nyugi, ha az előző évekhez hasonló rendszerben tömi tele a fiókodat adventi ingyenes játékokkal az Epic Games Store, akkor még nagyjából két hetet kell kibírnod az első misztikus széf érkezéséig. Addig sem kell azonban aggódni, mert két nagyon furcsa, de mégis piszkosul szórakoztató program vár rád, amelyet nulla forintért húzhatsz be. A Jitsu Squad és a Mighty Fight Federation is főleg azoknak készült, akik nem riadnak vissza egy-egy hatalmas bunyótól, amelyet a haverjaikkal együtt élhetnek át.

Ezeket olvastad már?

Jitsu Squad

Egy 2D-s környezetbe ültetett, nagyon színes és nagyon pörgős beat'em up az első a listán, ami őrült karaktereivel azonnal felkeltheti az érdeklődésed. A Tanuki Creative Studio szerint a Marvel vs Capcom inspirálta őket, amikor összerakták ezt a 4 fős co-opra épülő programot. Kombók, bossok, Fury- és Tag Team-játékmódok, valamint elképesztő karakter-átalakulások, amelyek a szemed előtt történnek a másodperc tört része alatt.

Mighty Fight Federation

14 karakter körül választhatod ki a kedvenced, amivel összecsapsz 1v1-ben, 2v2-ben vagy akár free-for-allban. A Jitsu Squadhoz hasonlóan a fókusz itt is a hatalmas bunyókon van, ahol a lehető legpontosabban kivitelezett kombókkal csinálhatod ki az ellenfeleket. 2D helyett 3D arénákba helyezték át a fejlesztők az összecsapásokat, így mindenképpen számít a tökéletes helyezkedés, ha nem akarsz túl gyorsan padlót fogni.

Az ingyenes Jitsu Squad és Mighty Fight Federation videójátékokat december 7-én, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

Kövess Minket!



Gamer szótár