Hatalmas frissítéssel hagyja el a korai hozzáférést a Sons of the Forest

Hatalmas frissítéssel hagyja el a korai hozzáférést a Sons of the Forest

Minden idők egyik legjobb túlélőhorrorja hamarosan szintet lép.

A Sons of the Forest még 2023. februárjában jelent meg, és bőven túlszárnyalta a hozzá fűzött elvárásokat. Már a korai hozzáférés alatt a legkelendőbb túlélőhorrorrá vált, ezzel lehagyva a trónt régóta foglaló The Forestet. A fejlesztők – Endnight Games – elképesztően sok munkát öltek bele, mely meghozta a gyümölcsét, és ez még csak a kezdet.

Már hivatalos, hogy a Sons of the Forest 2024. február 22-én kilép a korai hozzáférésből, és megkapjuk az 1.0-ás verziót. Ez számtalan olyan újdonságot foglal magában, mely a címet képes lesz teljesen új szintre emelni, és sok játékost visszacsalni hozzá. Többek között például bekerül Shawn Ashmore – az X-Men és a The Boys színésze –, aki Timmy-t fogja megszólaltatni – neki a szerepe és a története is bővülni fog.

Ezeket olvastad már?

Azzal kapcsolatban, hogy konzolokon esetleg elérhető lesz-e a játék, még semmi információ nem látott napvilágot, de ami késik nem múlik. Remélhetőleg az 1.0 debütálása után több ideje marad a fejlesztőknek arra, hogy a többi platformra is koncentráljanak.

Kövess Minket!



Gamer szótár