Ingyen van az AK, a Ferrari és az autósüldözés, ha van Netflix előfizetésed

Ingyen van az AK, a Ferrari és az autósüldözés, ha van Netflix előfizetésed

A streaming-szolgáltató más irányt akar venni és ezzel a csomaggal tuti, hogy sikere lesz.

A Netflix még 2021-ben döntött úgy, hogy játékokat is pakol a platformra. A cél egyértelműen az volt, hogy rávegyék a felhasználókat arra, hogy minél több időt töltsenek az applikációban és úgymond használják is azt, ne csak nézzék a képernyőt. Azóta leginkább mobilos címek találtak náluk otthont, de azért pár hónappal ezelőtt felkerült a Hades, a Spiritfarer és az Oxenfree is, amivel már egész tetszetős lett a lista. Most pedig még tovább fejlődik a könyvtár, hiszen két hét múlva felkerül a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition. Ebben pedig ott lesz a GTA III, a GTA: Vice City és persze a GTA: San Andreas. Fontos megjegyezni, hogy ez most megint mobilra megy, azaz sajnos a PC-re nem lehet lehúzni, viszont iOS és Android felületeken is ott lesz. 

A Definitive Edition még 2021-ben került a virtuális polcokra és a kezdés nem volt az igazi. A verzió tele volt hibákkal, az optimalizáció nem sikerült és még sok más technikai gonddal küszködött az egész. De azóta a Rockstar fejlesztői javították a hibákat és most, hogy jön moblira is, csak remélni tudjuk, hogy itt ezzel nem lesz gond.

Szóval érdemes felírni, hogy mindez december 14-étől lesz ott a Apple Store vagy a Google Play hasábjain. Egyelőre az egész csak a telefonunkon fut majd, de a cég már kísérletezik azon, hogy ami a telefonunkon van, azt az otthoni TV-re is kivetíthessük. Ki tudja lehet CJ kalandjait már karácsonykor a nappaliban nyomathatjuk.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár