A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése vár a PS Plus előfizetőire decemberben

A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése vár a PS Plus előfizetőire decemberben

Az ünnepi hangolódáshoz egyetlen ünnepi játékot sem ad a Sony, ez van.

Decemberben minden az akciókról, a bejgliről, a halászléről és a karácsonyfáról szól, persze csak azután, hogy a Mikulás teletömte csokival a csizmát. A videójátékok világában többnyire nem igazán történnek hatalmas ünnepi dolgok, a fejlesztők és kiadók arra törekednek, hogy a már meglévő programokból minél többet értékesítsenek, valamint egy-két jól időzített giveawayjel a felhasználóik számát megnöveljék. A Sony sem képez kivételt, a PlayStation Plus 2023 december havi újdonságai között egyik cím sem reprezentálja, hogy egyébként most valamit ünnepelni kéne.

Ezeket olvastad már?

Lego 2K Drive

Ha mindened a versenyzés, valamint nem rettensz meg az építőkockáktól, akkor ez a te játékod. Egyedül, barátokkal, online vagy offline, bárhogy elmerülhetsz a hatalmas ütközetekben, amelyek nyílt világban játszódnak. Bricklandia csak rád vár, építsd meg a verdád, aztán nyomd tövig a gázt!

Sable

A felfedezés örömét élheted ki olyan vidékeken, ahova garantáltan nem tetted még be a lábad soha. Ősi romok, hatalmas dűnék és egy karakter, aki szeretne rájönni arra, hogy ki is ő valójában. A misztikus utazás során akciókkal nem, kietlen pusztasággal viszont találkozhatsz. Pont ez adja meg a szépségét ennek a játéknak.

PowerWash Simulator

A legizgalmasabb cím a listán mindenképpen 2022 egyik legnagyobb meglepetése. Valószínűleg soha nem gondoltad volna, hogy épületeket lemosni ennyire szórakoztató és megnyugtató lehet. A PWS nem kínál többet, mint egy rakat kihívást, amely során hű társad a fejleszthető és módosítható magasnyomású mosód lesz.

December 5-én landol mind a három játék a PS Plus kínálatában, addig élvezheted a novemberi felhozatalt.

Kövess Minket!



Gamer szótár