Itt a 2023-as Spotify összefoglaló! - Mutatjuk, hogy nézheted meg a tiédet

Itt a 2023-as Spotify összefoglaló! - Mutatjuk, hogy nézheted meg a tiédet

Ha szeretnétek egy személyre szabott statisztikát a zenehallgatási szokásaitokról, akkor a Spotify Wrapped-et nektek találták ki.

Idén már leesett az első hó, a hideg szél néha élesen az arcunkba vág, amikor kilépünk az ajtón és persze latyak az utakon mindenkinek az agyára megy. De persze ez azt is jelenti, hogy nemsokára a Mikulás bekopogtat az ablakon, jöhetnek a hihetetlen mennyiségű karácsonyi kaják és persze a szilveszteri buliról sem szabad megfeledkezni. De még mielőtt elindulna a forgatag, érdemes egy kicsit megállni és visszatekinteni arra, hogy miről is szólt 2023. Ebben pedig a Spotify is segít nekünk, hiszen megérkezett az idei Wrapped.

A kis prezentációt minden előfizető megkapja. Ebből többek között kiderül, hogy hány percet/napot töltöttünk zenehallgatással, kik voltak a kedvenc előadóink, milyen stílus jött be igazán és még sok minden más. Ahhoz pedig, hogy elérjétek ezt nem kell mást tennetek csak bejelentkezni, a fenti fülek közül keressétek ki az “Összefoglaló” címkét és már lehet is bogarászni, hogy mi is történt idén. Ha pedig nem akar az egész betölteni, akkor két lehetséges oka van a hibának. Először is nem biztos, hogy a legfrissebb verzió van a telefonotokon. Ebben az esetben irány a piac, egy gyors update és már pörög is a prezi. Illetve az is lehet, hogy túl sokan próbálnak belépni és a szerverek nyögik a hatalmas forgalmat. Ilyenkor várjatok egy fél órát és próbáljátok újra.

Viszont ez az év különleges a Spotify háza táján. A statisztikákon kívül a kedvenceitektől még egy üzenetet is kaptok. A legnagyobb sztárok egy videóban köszönik meg a rajongóiknak, hogy 2023-ban ennyi időt töltöttek velük. Ezek után pedig csak azt várjuk, hogy mivel tudják még ezt überelni jövőre?

Borítókép: benzoix on Freepik

Kövess Minket!



Gamer szótár