A rendező kihozza az állatot a főszereplőből a Penge rebootban

A rendező kihozza az állatot a főszereplőből a Penge rebootban

Maga a rendező erősítette meg, hogy zöld utat kapott a stúdiótól és R-kategóriás filmet készíthet.

Yann Demange ('71, Nagykutya, Lovecraft Country, Hulla-ház) foglalhatta el végül az új Penge film rendezői székét, ő pedig most egy nagyszerű hírrel örvendeztette meg a rajongókat. A rengeteg probléma, ami a produkciót övezi szép lassan a múltté, és úgy tűnik végre nekiláthat a stáb az érdemi munkának. Ennek az egyik fontos eleme volt, hogy sikerült tisztázni milyen besorolással látják el az új produkciót. A legjobb dolog pedig, ami ezen a téren történhetett, hogy az MCU-ban felbukkanó vámpírvadász új kalandja R-besorolás mellett kerülhet majd a mozikba.

Ezeket olvastad már?

Aki esetlen nem tudná, a karaktert először Wesley Snipes személyesítette meg a vásznon 1998-ban, és akkor egy komplett trilógiát is felhúztak Pengére. Az új alkotásnak azonban már Mahershala Ali lesz a főszereplője, de egy ideje már azt is tudni lehet, hogy Mia Goth, Aaron Pierre és Delroy Lindo is felbukkanhat majd a képernyőn mellette.

Demange adott egy interjút a Deadline-nak a Pengével kapcsolatban, és többek között az is elhangzott, hogy a forgatókönyvet már több ízben át kellett alakítaniuk, de úgy tűnik a sztori is szép lassan összeáll. Bár részleteket egyelőre nem árult el, viszont végre eloszlatta a kételyeket az új film besorolásával kapcsolatban:

"Megadták nekem az R-besorolást, ami nagyon fontos.”

Demange eközben már izgatottan várja, hogy együtt dolgozhasson Alival, és felfedje a nézőknek a színész eddig még nem látott oldalát is.

„A Penge esetében jól fogjuk érezni magunkat, mert Mahershala rendkívüli mélységgel megáldott színész. Izgatottan várom, hogy megmutassam a kíméletlen és durva odalát is a filmben. Ezért szeretem őt. Van benne méltóság és tisztesség, de van egy sokkal vadabb oldala is a felszín alatt. Ezt szeretném felszabadítani és a képernyőre vinni.”

Az, hogy a Penge végre korhatáros besorolást kapott annak a jele, hogy a Marvel nemcsak nagyobb kockázatot mer vállalni, de végre nagyobb szabadságot is ad a különböző projektek mögött álló kreatív csapatoknak.

Kövess Minket!



Gamer szótár