Chucky lesz a Dead By Daylight következő gyilkosa

Chucky lesz a Dead By Daylight következő gyilkosa

Lehet, hogy Chucky csak 60 centi, de 180-ig lábbal pofoz!

A Dead By Daylight annak idején hatalmas siker volt, a jobbnál jobb frissítésekkel pedig egy igen nagy keménymagot tudott megtartani az évek alatt a Behaviour Interactive csapata. Mostanra több mint 30 játszható gyilkos van, köztük eredeti alkotások és horrorfilmes klasszikusok is. Egy név viszont nagyon hiányzott eddig a listáról.

De most véget ért a várakozás, ugyanis az 1988-as Gyerekjáték című film réme, Chucky lesz a következő gyilkos a játékban. Az eddig látottak alapján nagyon igényes munkát végeztek a fejlesztők, mert a többi, emberméretű gyilkossal szemben sikerült úgy átalakítani a játékmenetet, hogy az működjön a kb. 60 centis játékbabával is.

Ezeket olvastad már?

Chuckyval a többi gyilkostól eltérően külső nézetből játszhatunk majd, hogy ne legyen kisebb a látószögünk. De új is animációkat készítettek a tárgyak kezeléséhez, valamint még az a Brad Dourif is besegített, aki annak idején a karakter hangját adta. Ez utóbbinak már csak azért is lehet örülni, mert ahogyan a filmben, úgy Chucky itt sem lesz visszafogott a megszólalásaiban – gyakran hallhatunk majd tőle olyanokat, hogy „ne legyél ekkora csirkeszar”.

Chucky érkezése egyébként annyiból aktuális, hogy pont most 35 éves a Gyerekjáték. A filmről bővebben olvashattok Böjti Horrorkamrájában:

Kövess Minket!



Gamer szótár