Lebilincselő S.T.A.L.K.E.R. 2 előzetest kaptunk

Lebilincselő S.T.A.L.K.E.R. 2 előzetest kaptunk

Ismét életjelet adott az egyik legjobban várt játék.

A S.T.A.L.K.E.R. 2 2024 első negyedévében fog megjelenni, ami az eredeti tervekhez képest 3 éves csúszást jelent, de legalább már közvetlenül a cél előtt vagyunk. A GSC Game World – a játékot fejlesztő stúdió – a napokban elnyerte a PC Gaming Show legkeresettebb játék díját, melynek apropóján közzétettek egy köszönetnyilvánító beszédet, a meglepetésünkre pedig egy újabb S.T.A.L.K.E.R. 2 előzetest is csatoltak hozzá.

Az 5 perces felvételen Jevgenyij Grigorovics – a GSC Game World – vezérigazgatója átvette a díjat, majd az ideáig vezető göröngyös útról számolt be, melyen sikeresen végigmentek. „Ez rólatok, a rajongóinkról szól. Sok évvel ezelőtt, mikor a történetünk úgy volt, hogy a végéhez ér, nem voltatok hajlandó elhagyni a zónát... Ezért örökké hálásak leszünk." – mondta. Az ezután következő előzetes pedig felfedte a 2009-es S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Striderjének visszatérését, akit a régi motorosok biztosan ismernek.

Ezeket olvastad már?

Az eddigi információk alapján garantáltnak tűnik, hogy a franchise legújabb része is lélegzetelállító lesz. Többek között a nyílt világú környezet gyönyörűnek és félelmetesnek ígérkezik, ami a posztapokaliptikus játékok kedvelőinek egy kihagyhatatlan kombináció. Szerencsére már tényleg nem kell sokat várnunk, és bele is vethetjük magunkat a kalandba.

Kövess Minket!



Gamer szótár