Gothamnek szüksége van rád – Ezekkel játszunk a hétvégén

Gothamnek szüksége van rád – Ezekkel játszunk a hétvégén

Itt az ideje, hogy kezünkbe vegyük az irányítást és hőssé váljunk.

Hőssé válnál? Vagy éppen csak jó a stratégiai érzéked? Eljött az ideje, hogy szétpüfölj valakit? Ha bármelyikre igen a válaszod, akkor alább találsz kikapcsolódási lehetőséget a hétvégére – ha nem ezekre vágysz, akkor se csüggedj, 5 játékot szedtünk össze.

Ezeket olvastad már?

 Last Train Home 

Véget ért a polgárháború, de messze az otthon. A te feladatod, hogy átvezesd a katonákat szállító vonatot a vadonon, és úgy kezeld a legénységet és az erőforrásaikat, hogy túléljétek. A Last Train Home november 28-án jelent meg, és a rögtön sikerült a stratégiai játékosok szerelmeseinek a szívébe lopni magát. Jelenleg csak a PC-sek számára elérhető.

 Batman: Arkham Trilogy 

December beköszöntével debütált a Batman: Arkham Trylogy, melyben Gotham legfőbb védelmezőjévé válhatunk. Szembe kell szállnunk Jokerrel, Poison Ivy-vel, a Madárijesztővel és még sok egyéb gonosztevővel. Kutasd fel ellenfeleidet a nyílt világú Switch-játékban, és őrizd Gotham utcáit miután kihunynak a fények.

 Mighty Fight Federation 

13 különböző harcos és egy aréna áll a rendelkezésedre, hogy megvívd a csatát, és végül te legyél az aki győztesként kerül ki a kalandból. Üsd falhoz az ellenfeled, lökd a levegőbe, de szövetkezhetsz is velük, hogy aztán közületek kerüljön ki a nyertes. Minden karakter más játékstílussal rendelkezik, így megtalálhatod a hozzád legjobban passzolót. 24,99 euróért lehet megvásárolni, de most ingyen csaphatsz le rá az Epic Store-ban.

 

 Gangs of Sherwood 

Szállj szembe Nottingham seriffjének seregével, és vezesd a lázadást egyedül vagy társaiddal, hogy helyreálljon az igazság az országban. Légy te a Vidám Fiúk egyik tagja, és tanuld ki képességeidet ebben a Robin Hood története által ihletett disztópiában.

 Jitsu Squad 

Vesd bele magad a legkaotikusabb csatákba a barátaiddal, ebben a rajzfilmes akciójátékban. Találkozhatsz benne a Street of Rage és a Final Fights verekedős mechanikáival is, de intenzitásban nem áll távol a Marvel vs. Capcom II, a Dragonball FighterZ és a Super Smash Bros. világától sem. Most ajándékba adja az Epic Games.

Kövess Minket!



Gamer szótár