Egész decemberben ingyenes 2021 egyik legjobb játéka

Egész decemberben ingyenes 2021 egyik legjobb játéka

Ha van FPS, amit kár lenne kihagynod, akkor a Deathloop az!

Kezdetét vette 2023 decembere, ami egyben azt is jelenti, hogy ebben a hónapban végre megmutatja magát a GTA 6! Néhány napja a Rockstar immár hivatalosan is bejelentette, hogy december 5-ét kell bekarikáznunk a naptárban, akkor jön ugyanis az évek óta várt GTA 6 első valódi előzetese!

Ugyanakkor azt se felejtsük el, hogy élesednek a Prime Gaming decemberi ajánlatai, amivel nem csak ingyen Twitch subot és rengeteg ingame ajándékot kapunk olyan játékokhoz, mint a Cyberpunk 2077, a Call of Duty MWIIII vagy a League of Legends, de teljes játékokat is ingyen húzhatunk be vele. Ahogy mindig, ebben a hónapban is több kisebb címet húzhatunk majd be (Akka Arrh, Aground, SeaOrama: World of Shipping, A Tiny Sticker Tale, Asteroids: Recharged, Kombinera) míg a legnagyobb sztár egyértelműen a 2021-es, díjnyertes Deathloop!

Bőven a Redfall előtt, amikor az Arkane még minőségi játékokat szeretett volna csinálni, piacra dobták a Deathloopot. Nem az a játék volt, ami Call of Duty és FIFA méretű tömegeket mozgat meg, de az Arkane játékai soha nem is volt erről ismeretesek. Helyette a Deathloop is egy egyedi, bámulatos világot kapott, remek gunplay-jel, izgalmas fegyverekkel és képeségekkel és egy egyedi koncepcióval. A Deathloop hőse ugyanis egy időhurokban ragadt, ahol ugyanazt a napot ismétli újra és újra és újra. egyetlen kibúvója van, ha sikerül egyetlen nap alatt nyolc különböző célpontot likvidálnia! Ez persze nem fog elsőre sikerülni, de minden egyes próbálkozás után értékes információkkal, térképekkel, fegyverekkel és képességekkel gazdagodunk, amik mind új lehetőségeket nyitnak meg a következő próbálkozásra.

Mindenképpen érdemes kipróbálni a Deathloopot, egyedi és izgalmas játék, ami alapáron 60 euróba fáj, de Prime Gaming előfizetés mellé, december 7-től ingyen szerezhetjük majd meg!

Kövess Minket!



Gamer szótár