LoL: Presser Gábor is megirigyelné a Troll királyt

LoL: Presser Gábor is megirigyelné a Troll királyt

Ezt mindenképpen ki kell majd próbálnod.

A PBE-n, a League of Legends hivatalos tesztszerverén olyan dolgok történnek jelenleg, amit tényleg mindenkinek érdemes átélnie, aki szeretne a legtöbb tapasztalattal a háta mögött belecsapni a 2024-es rangsorolt szezonba. A 14.1-es frissítés élesítésééig csak és kizárólag ebben a környezetben lehet kipróbálni az előszezon változtatásait, így például az új és régi (átalakított) tárgyakat. A megfelelő kombinációk segítségével őrült pillanatokat lehet előidézni, ahogy azt Vandiril is tette. Először képzeld el magad előtt a full AP Trundle-t, aki egyetlen ultival képes eltörölni a kevésbé tankos hősöket maximális életerőről. Nincs meg a kép? Akkor segít az alábbi videó:

PressR Gábor ajánlásával, avagy AP Trundle-lel a meta ellen

A jelenlegi frissítésen, avagy a 13.23-on ne is kíséreld meg ezt a buildet, ugyanis számos fontos elem még nem érhető el. De pontosan mit is kell buildelni arra a Troll királyra, akivel a Subjugate-et akarod nyomogatni egész meccsen?

  • Sorceres's Shoes
  • Shadowflame
  • Liandry's Torment
  • Stormsurge: Extra burst passzívból, 90 AP, 10 magic pen és egy kis bónusz mozgási sebesség
  • Malignance: 80 AP, 20 képességgyorsítás, 600 mana, valamint az ulti elnyomása után ég a célpont lába alatt a talaj, ami plusz sebzést okoz, miközben csökkenti a magic resistet
  • Caster's Companion: 90 AP, 20 képességgyorsítás, 600 mana, AP alapú bónusz sebzés a Fire névre keresztelt egyedi képességből

Rankeden azért elég rizikós bevállalni ezt a buildet, de QuickPlayben és ARAM-on nyugodtan lehet majd terrorizálni az ellenfeleket a Press R Trundle-lel.

Kövess Minket!



Gamer szótár