BRÉKING: Itt a GTA 6 első hivatalos előzetese! (átverték a Rockstart!)

BRÉKING: Itt a GTA 6 első hivatalos előzetese! (átverték a Rockstart!)

Hát... ez gáz. Nem figyelt eléggé a Rockstar.

Frissítés (12.05 - 0:20)

A szivárgás után néhány perccel a Rockstar jobbnak látta, ha beleállnak a témába. Ahelyett, hogy 15 órán át folyamatosan törölgették volna a netről a kiszivárgott videót, inkább idő előtt, de kidobták azt hivatalos formában. Hölgyeim és uraim, íme a GTA 6!

Az eredeti cikk

Üdv az éjjeli baglyoknak, akik még most jönnek le az utolsó éjszakai CS2 meccsről vagy most lövik éppen az elalvás előtti utolsó fejeseket CoD-ban. Egy picit maradjatok még, ne menjetek aludni, hiába kukorékol már lassan a kakas. Itt a várva várt videó ugyanis, itt a GTA 6 előzetes!

Nem, nem kamu! Hivatalosan csak december 5-én, délután 3 órakor jön az előzetes, ám az sajnálatos módon kiszivárgott. Nem vigyázott eléggé a Rockstar és máris kint van a neten. Persze gőzerővel vadásszák le a feltöltött videókat, amiken ráadásul ott virít egy undorító vízjel, de a feeling átjön, ahogy a megjelenési dátum is! Ahogy azt sejtettük, sokat kell még várnunk a GTA 6-re, hiszen az csak 2025-ben érkezik, és ennél pontosabbat egyelőre nem tudni.

Aki szeretné már most látni a GTA 6 előzetest, az ITT vagy ITT még megtalálja a videót, de ne lepődjetek meg, ha pár perc múlva már eltűnnek a felvételek.

Ha idő közben törlik a videókat és profilokat, akkor nem tehetünk mást, meg kell várnunk a délután 3 órás bemutatót.

Kövess Minket!



Gamer szótár