A Netflix törölte Robert Downey Jr. és Robert Pattinson sorozatgyilkosos filmjét

A Netflix törölte Robert Downey Jr. és Robert Pattinson sorozatgyilkosos filmjét

Most éppen nem a streamingplatform volt a ludas a dologban.

Adam McKay elképzelhető, hogy érez majd némi csalódottságot, hiába köszöntött be az ünnepi időszak, hiszen mégsem hozza tető alá a Netflix segítségével az Average Height, Average Build című filmjét.

Ezeket olvastad már?

A filmben, amelyet éppen az év elején jelentettek be, Robert Pattinson egy sorozatgyilkost játszott volna, a mellékszereplők között pedig feltűnt volna Amy Adams és Robert Downey Jr. is. A hírek szerint McKay döntését követően lőtték le a produkciót, bár a munkakapcsolat a streaming platform és a rendező között egy jelenleg cím nélküli projekttel folytatódik.

A történet egy sorozatgyilkost állított volna a középpontba, aki egy lobbistát szeretett volna megnyerni magának, hogy segítsen neki úgy megváltoztatni a törvényeket, amivel könnyebben megússza a gyilkosságokat. Az idei bombasiker, az Oppenheimer után Downey Jr-nak egy nyugdíjas rendőrtiszt szerepét szánták, aki mindent megtett volna, hogy megállítsa Pattinson karakterét. Sajnos ezt a produkciót biztosan nem fogjuk már látni, hiszen a Netflix egyáltalán nem keresi McKay utódját.

McKay ennek ellenére továbbra is együtt dolgozik majd a Netflixszel, méghozzá egy olyan alkotás kapcsán, amely a klímaváltozás témáját dolgozza fel. A projektnek még épp csak nekiláttak, tehát a szereplőválogatás is még odébb van. Miután producerként olyan projektekben is részt vett, mint A menü (The Menu) és az Utódlás (Succession), McKay készen áll arra, hogy ismét kamera mögé álljon, egy olyan filmben, amely azért készül, hogy felhívja a figyelmet az emberiség egyik legnagyobb problémájára.

Ez lesz az első alkalom, hogy McKay a Ne nézz fel (Don't Look Up) után, amelyben Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence alkották a főszereplő párost, újra elfoglalja a rendezői széket. A filmet akkor négy Oscar-díjra jelölték, és a Netflix nézettségi rekordjainak megdöntéséhez is közel járt a bemutató első hónapjában.

Kövess Minket!



Gamer szótár