Margot Robbie bevallotta miért pucérkodott A Wall Street farkasában

Margot Robbie bevallotta miért pucérkodott A Wall Street farkasában

Talán hihetetlen, de nem a rendező kérte tőle, hogy mindent dobjon le magáról.

Margot Robbie nevét a 2013-as A Wall Street farkasa (The Wolf of Wall Street) után jegyezte meg alighanem mindenki. Hollywoodban Martin Scorsese alkotása indította el a világhírnév felé, és bár jó néhány sztár is szerepelt a filmben, mégis van egy jelenet, amely sok-sok férfi elméjébe bevésődött Robbie miatt. A színésznő játszotta Naomit, akit a Leonardo DiCaprio alakította Jordan Belfort igyekszik különleges módon elcsábítani. Ekkor történt meg a hőn áhított jelenetsor, Margot Robbie-ról ugyanis lekerült az összes ruha.

Ezeket olvastad már?

Természetesen a kamera előtt semmi nem maradt titokban, így mindenki megcsodálhatta az akkor 23 esztendős Margot Robbie fenséges domborulatait, amit természetesen a tengeren túlon sem hagytak szó nélkül a szakmabeliek. A színésznő egyébként most azt is elárulta, hogy ez elkerülhető lett volna számára, és nem kötelezték a teljes meztelenkedésre, azonban az ő döntése nyomán mégis így forgatták le a jelenetet.

„Úgy gondolom, hogy az öncélú meztelenség a filmekben szégyenletes. Ha csak azért rakták be a jelenetet, hogy a lány levegye a felsőjét, az elég undorító – ezt mindig észre lehet venni. De szerintem az is undorító, amikor valaki a valóságban teljesen meztelen lenne, de a filmben rajta hagyják a melltartót, vagy eltakarják a testét a paplannal. Nagyon irritáló, amikor úgy koreografálják meg a jeleneteket, hogy mindent takarjanak.”

Emellett azt is hozzátette, hogy szerinte a karaktere esetében igenis fontos volt, hogy mindent ledobjon magáról, mert máskülönben biztosan nem működött volna a dolog.

⁠”Naomi lényege, hogy a teste az egyetlen valutája ebben a világban. Úgyhogy amikor Marty (Scorsese) segíteni akart nekem, és azt mondta, hogy a jelenetben, amikor Naomi elcsábítja Jordant, lehet rajtam köntös, nemet mondtam. Muszáj volt, hogy Naomi pucér legyen. Minden kártyáját kiteríti az asztalra.”

Azt sem rejtette véka alá, hogy nagyon erősen izgult mielőtt megszabadult volna a ruháitól, éppen ezért legurított néhány feles tequilát a felvételt megelőzően. Ez ellazította és utána már szemrebbenés nélkül megoldotta a szerepét a kamerák előtt. Természetesen egy ilyen filmet és szerepet követően – ahogyan az sok esetben lenni szokott Hollywoodban –, neki is fejfájást okozott, hogy komoly szerepeket is megkapjon, mert beskatulyázták, viszont az elmúlt egy évtizedben több ízben is bizonyította már Margot Robbie, hogy milyen tehetséges színész – idén például a Barbieval hódította meg a mozikat.

Kövess Minket!



Gamer szótár