Ingyenes meglepetésekkel és ajándékokkal kedveskedik a PlayStation decemberben

Ingyenes meglepetésekkel és ajándékokkal kedveskedik a PlayStation decemberben

Január 5-ig egész sok minden ütheti a markotokat, ha ügyesek vagytok.

December mindig az ünnepekről és a csodákról szól, na meg a leárazásokról. Ilyenkor igyekeznek a videójátékos világban is a cégek és a stúdiók a lehető legjobb ajánlatokkal előrukkolni, hogy kedveskedjenek – jobban mondva rávegyék a játékosokat, hogy költsenek minél többet – a rajongóknak. A PlayStation Plus Season of Play eseménye pedig szinten ezen a fronton erősít, és amellett, hogy január 5-ig tart, egy meglepetéssel is szolgál. Az alábbi oldalra ellátogatva például mindenki kap egy kódot, amiért cserébe öt profilképet ad ajándékba a Sony PS4-en és PS5-ön. Az ismerős videójátékos karaktereket ábrázoló képekért még Plus előfizetés sem szükséges.

Természetesen mindezt úgy, hogy a PlayStation Sale már december elején kezdetét is vette.

A Season of Play egy hónapja alatt továbbá még lehetősége lesz bárkinek 50 extra Stars pontot gyűjteni azzal, hogy kipróbálja a december Plus játékokat. Érdemes megkeresni a 15% kedvezményre feljogosító kupont is a Ps boltban, emellett 9-én és 10-én teljesen ingyenesen elérhetővé válik a multiplayer bármelyik játékban – nem kell tehát PS Plus az online szórakozáshoz.

December 12. és 17. között különleges online versenyeken is részt lehet venni az alábbi játékokban – a legjobbak markát eközben Premium- és Deluxe-szintű előfizetések üthetik:

  • EA Sports FC 24
  • NBA 2K24
  • Madden NFL 24
  • MLB the Show 23

Ezeket olvastad már?

Az egészben az lehet a legkecsegtetőbb, hogy bárki, aki elindul ezeken a tornákon, esélye nyílik megnyerni egy meghajtó nélküli PlayStation 5-öt.

Ha nem a játékban szeretnéd csillagtatni tudásodat, akkor december 19. és január 5. között ülj neki egy rövid tesztnek, válaszolj meg öt kérdést a PlayStation Plus játékkatalógusával kapcsolatban, és nyerj egy PS5-öt, illetve egy 12 hónapos Premium- vagy Deluxe-tagságot. A legjobb az egészben, hogy ezek mindegyike Magyarországon is elérhetőek, ezért bárki belevághat bátran ezekbe az elfoglaltságokba.

Kövess Minket!



Gamer szótár