2023-ban megjelent egy játék, amiben 1,24 millió játékos sajttá változtatta magát

2023-ban megjelent egy játék, amiben 1,24 millió játékos sajttá változtatta magát

A Larian Studios olyan statisztikákat osztott meg, amire senkinek nem volt szüksége, de mindenkinek látnia kell.

A Baldur’s Gate 3 egyik legnagyobb erőssége abban rejlik, hogy a legfőbb szotriszálon kívül bármi szembejöhet. Ha úgy van, akkor komoly vitákat folytathatunk az állatokkal, az egyik társunkat felfalhatjuk mindenestől, egy szélmalom segítségével a levegőbe repíthetünk egy gnómot, de akár egy apró kis rákot is szövetségesnek hívhatunk, hogy legyőzzük az ellenfeleinket. Ez a random-faktor pont arra jó, hogy párszor üljünk a képernyő előtt és azon gondolkodjunk percekig, hogy most mi a l******* történt itt? Ha pedig arról van szó, hogy fura adatok kellenek, akkor a Larian csak annyit mond, hogy: “Fogd meg a söröm!”. A stúdió így az év vége felé még szeretett volna kedveskedni a játékosoknak egy halom furcsa statisztikával, ami valljuk be, nagyon is betalált. Csak példa kedvéért, ilyeneket találunk benne:

  • 1,24 millióan döntöttek úgy, hogy sajttá változnak
  • A mágusok 84 millió tűzgolyót lőttek el
  • Scratch füle tövét 48,5 millió alkalommal vakargatták meg (és az esetek felében tuti elhangoztt az is, hogy “Ki a jó kutyaaaaa?” - a szerk.)
  • 113 millió alkalommal beszélgettünk a halottakkal
  • 1,3 millióan fejezték be a játékot
  • A játékosok összesen 8196 évet töltöttek karakteralkotással

Persze ezen kívül van még pár általánosabb részlet is. Olyanok mint a legnépszerűbb kasztok és alkasztok, a legtöbbet választott faj és persze az is kiderül, hogy ki volt a legnépszerűbb partner is. A teljes listát az alábbi képre kattintva, a galériában találjátok.

Ezeket olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!



Gaming - Komplett egészségközpont a karunkon – leteszteltük a Huawei Watch GT 5 okosóráit

Az elmúlt években annyi viselhető okoseszközt dobott piacra a Huawei, hogy újságíró legyen a talpán, aki számon tudja tartani a zsinórban érkező, különböző funkciókkal felturbózott modelleket. Hozzám a Watch GT okosóra-széria két legújabb tagja, a Watch GT 5 és a GT 5 Pro futottak be nemrégiben, amelyeket felválta, több napon keresztül viseltem, és ez idő alatt az alábbi vélemények fogalmazódtak meg bennem.