Van egy jó és egy rossz hírünk a Red Dead Redemption 3-ról

Van egy jó és egy rossz hírünk a Red Dead Redemption 3-ról

A második rész főszereplője egy esetleges folytatásról és Arthur Morgan visszatéréséről is beszélt.

A GTA 6 bejelentése óta mindenki mindent tudni akar, ami csak a Rockstar Games háza táján történik. De ez az érdeklődés úgy fest, hogy nem áll meg az új Grand Theft Autonál. Egyrészt, volt pillanat, amikor az X-en/Twitteren már a GTA 7 került be a trendingbe – na arra mondjuk még várhatunk vagy 20 évet. Másrészt, a 2018-as Red Dead Redemption 2 főszereplőjét játszó színészt, Roger Clarkot is sikerült előhúzni, hogy egy esetleges folytatásról beszéljen.

A Clarkot kérdező Arthur Morgan rajongó nem csak arra volt kíváncsi, hogy mi a helyzet az RDR 3-mal, hanem arra is, hogy a karakter visszatér-e majd a folytatásban. A vadnyugati játék következő fejezete kapcsán bíztató hírt adott a színész, szerinte ugyanis egy napon megkapjuk majd a széria harmadik részét. Bár arról fogalma sincs, hogy mikor. Ami Arthur és így Clark visszatérését illeti, arra szerinte nincs sok esély. Már csak azért sem, mert Clark szerint az ő karakterének történetét már elmesélték a Red Dead Redemption 2-ben.

Ezeket olvastad már?

Igen sajnálatos lenne, ha egy napon megjelenne a harmadik rész és kimaradna belőle Arthur Morgan, ugyanis egy rendkívül izgalmas és kidolgozott karakter volt, akit Clark tökéletesen játszott el. A visszatérése kapcsán a legnagyobb probléma ugyebár az lehetne, hogy a karakter meghal a játék vége felé. De az ilyesmi eddig sem zavarta a Rockstart, hiszen az első RDR valójában a második után játszódik. Így akár még azt is megpróbálhatnák a készítők, hogy ismét visszafelé haladva az időben úgy hoznak be újabb karaktereket, hogy azok összefuthatnak a Van der Linde banda tagjaival, így Arthur Morgannel is. De persze azzal is egyet tudunk érteni, hogy Arthur Morgan története kerek volt és ezért nem érdemes tovább bolygatni őt.

Kövess Minket!



Gamer szótár