Korda Gyuri bácsi fanoknak szól az új Fallout 76 szezon

Korda Gyuri bácsi fanoknak szól az új Fallout 76 szezon

Új kiegészítőt és új szezont kapott a Fallout 76!

Ne, kérlek ne zárd be a cikket azonnal. Tudom, Fallout 76-ról van szó, fúj és jaj és amúgy is fúj, de hidd el, ez már nem az a Fallout 76, ami anno megjelent. Tény, hogy a Bethesda nagyon elszúrta a játék megjelenését. A program gyalázatos állapotban volt és egyszerűen nem egyezett azzal, amit a játékosok vártak. Mára azonban egész szórakoztató a Fallout 76! Nem mondtak le róla a fejlesztők, 5 éve folyamatosan javítják és frissítik és mára egy olyan szórakoztató Fallout játék lett belőle, ami egyaránt elvarázsolja a single és multipalyer Fallout-szerelemseke tis. Ráadásul a játék minden frissítése ingyenes, több nagy DLC is megjelent már hozzá, mindegyiket automatikusan megkapjuk ha beruházunk a játékra, egyikért sem kell külön fizetnünk.

Négy napja pedig megérkezett a 15. Season is a Fallout 76-ba, ami a szerencsejáték őrülteknek hozott számos újdonságot. Az Atlantic City – Boardwalk Paradise szezonban egy kicsit mindenkiből póker őrült Korda Gyuri lehet a játákban!

Az immár mindenkinek ingyen elérhető Atlantic City – Boardwalk Paradise kiegészítő új, pompás helyszínt hoz a pusztaságba, izgalmas szórakozást, látványos tengerparti tájat és új expedíciós kihívásokat kínálva. Most kimerészkedhetsz Atlantic City-ből új küldetésekre, és segíthetsz az erőegyensúly fenntartásában, közben új jutalmakat szerezhetsz.

A Fallout 76: Atlantic City – Boardwalk Paradise két új expedíciót tartalmaz, ezek a Tax Evasion és a The Most Sensational Game. A Tax Evasionben a maffiának dolgozva „teheted rendbe” pénzügyeiket. A The Most Sensational Game egy akadályokkal és ellenségekkel teli verseny, ahol más játékosokkal versenyezhetsz.

A Boardwalk Paradise más újdonságai az új expedíciók mellett:

  • Új helyszínek
    • A Neapolitan Casino
    • A Boardwalk
  • Új frakciók 
    • A Showmen
    • Municipal Government
    • The Family
  • Új ellenségek 
    • Az Overgrown
    • A Lesser Devil

Atlantic City azonban nem csak játék és mese. A New Jersey-beli Pine Barrensen túl élnek a sugárzástól mutálódott, növényszerű Overgrown bestiák, melyek a rengetegből előtörve Atlantic City felé tartanak. Veszélyes kriptideket is láttak a közelben ólálkodni, óvakodj e vérszomjas bestiáktól.

 A Fallout 76: Atlantic City – Boardwalk Paradise már elérhető Steam, Xbox One, Xbox Series X|S, valamint PlayStation 4 és 5 platformokon. A Fallout 76 az Xbox Game Pass és a PlayStation Plus Extra keretében is elérhető. Az Atlantic City – Boardwalk Paradise további érdekességeit megtalálod itt.

Az élőszereplős Fallout sorozat előzetesét láttad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár