LoL: Mézgyümölcs kisokos, így spórolhatsz időt gyógyulás közben!

LoL: Mézgyümölcs kisokos, így spórolhatsz időt gyógyulás közben!

Egy sokakat foglalkoztató kérdésre kaphatsz választ.

A League of Legendsben, ahogy a legtöbb esportjátékban, a gyorsaság igenis számít. Ezért kell begyakorolni a legoptimálisabb dzsungeles útvonalakat és ezért kell tudni azt, hogy merre és mekkorát dob a hősön a Robbanékony toboz. Lehetne még sorolni azokat az interakciókat az Idézők szurdokából, amellyel néhány tizedmásodpercet lehet nyerni, de most "csak" a Mézgyümölcs kapja meg a főszerepet. Ez az a Riftben található növény, amely megtámadása után összeen öt bogyó kerül a földre, amelyet erőforrás visszatöltése miatt fel lehet csipegetni bármelyik hősnek, sőt a Suhanó sutyerák is majszolgatja, ha békén hagyják.

Ezeket olvastad már?

Mézgyümölcs kisokos, hogy a leggyorsabb felszedni a bogyókat?

A folyóban lévő Honeyfruitot két oldalról lehet megközelíteni: topról és midről. A lehető legkevesebb időt akkor töltöd el a gyümölcs bekebelezésével, ha a legkevesebb távolságot teszed meg pixelek alapján a képernyőn karaktereddel. Egy lelkes játékos a Photoshop, valamint a Djikstra-algoritmus segítségével elvégezte a számításokat, amely meglepő eredményt mutatott.

A képen látható betűk egy-egy bogyót jelölnek. Ha topról közelíted meg a Baron alatti Mézgyümölcsöt, akkor A -> C -> B -> D -> E sorrendben teszed meg a legkevesebb távolságot (415), ha midről érkezel, akkor az E -> C -> D -> A -> B sorrendet érdemes választani (380). Természetesen kivételt képeznek azok a hősök, amelyek modellje akkorára nő (Cho'Gath), hogy gyakorlatilag azonnal felkapja az összes gyógyító elemózsiát, de alapesetben a fenti útvonalakat érdemes fejben tartanod minden esetben, amikor szüretelni indulsz.

Kövess Minket!



Gamer szótár