Ki derült ki lehet a The Last of Us 2. szezonjának legfontosabb szereplője

Ki derült ki lehet a The Last of Us 2. szezonjának legfontosabb szereplője

A hírek szerint már le is szerződtette a stúdió a színésznőt.

Jeff Sneider újságíró és kritikus, aki sosincs híján a bennfentes információknak, most ismét előállt egy érdekességgel. Állítása szerint ugyanis a The Last of Us második szezonjához megtalálták a megfelelő színészőt a második évad egyik fontos karakteréhez. Ezek szerint Kaitlyn Dever a Hulun szeptemberben bemutatott, Nincs, aki megmentsen című filmben (No One Will Save You) nyújtott alakításának köszönhetően immáron a legesélyesebb Abby szerepére. Elképzelhető azonban, hogy egyesek inkább az Éretlenségi (Booksmart) című vígjátékból emlékeznek rá.

Ezeket olvastad már?

A másik érdekesség a szereppel kapcsolatban, hogy Craig Mazin, a The Last of Us videójáték egyik atyja már korábban elárulta, hogy megtalálta a megfelelő színésznőt Abbyhez, de további konkrétumokkal még nem szolgált. Nem Dever az egyetlen név, akit Abbyvel kapcsolatba hoztak az elmúlt időszakban, hiszen rengeteg találgatás látott napvilágot, hogy vajon ki játszhatja el a karaktert, és közben olyan nevekről is szó esett, Shannon Berry és Florence Pugh. Ennek ellenére a rajongóknak talán már nem kell sokáig várniuk, hogy kiderüljön, ki bújhat a bőrébe, mivel a második évad forgatása 2024 elején kezdődik. 

Dever, annak ellenére, hogy még csak 26 éves (december 21-én tölti a 27-et), már komoly sikereknek örvend tévés, illetve mozifilmes fronton, ráadásul a PlayStation-rajongóknak is ismerős lehet a neve, hiszen ő alakította az Uncharted: Thief's endben Nate és Elena lányát, Cassie-t. A The Last of Us kapcsán pedig Dever korábban részt vett már egy meghallgatáson, és a hírek szerint közel állt ahhoz, hogy megkapja Ellie szerepét. Mire azonban minden összeállt volna, a szerepre szóba került színésznők közül többen is kiöregedtek, emiatt történt meg, hogy a castingot újra kellett kezdeni. A The Last of Us alkotója, Neil Druckmann pedig korábban úgy fogalmazott, hogy a csapatnak biztosítania kellett, hogy bárki is bújik Ellie bőrébe az adaptációban, nem árt ha egyszerre tűnik keménynek, sebezhetőnek és bölcsnek is, ugyanakkor nem riadhat vissza az erőszaktól sem. Mint tudjuk, Ellie szerepét végül a Trónok harcát is megjárt Bella Ramsey kapta.

Kövess Minket!



Gamer szótár