Mark Wahlberg kincset érő hírrel szolgált az Uncharted 2 kapcsán

Mark Wahlberg kincset érő hírrel szolgált az Uncharted 2 kapcsán

A franchise rajongói alighanem alig várják, hogy újra a moziba ülhessenek majd.

Mark Wahlberg, aki a 2022-es Uncharted videojáték-adaptációban Nathan Drake (Tom Holland) mentorát, Sullyt alakította, ígéretes új információt osztott meg a rajongókkal a lehetséges folytatást illetően.

„Rengeteg különböző ötletet hallottam. Tudom, hogy valaki írt egy forgatókönyvet, és még mindig dolgoznak rajta. A folytatásban végig lenne bajszom. Aminek van értelme, tekintve, hogy az utolsó jelenetben már valóban megvolt.” – mondta Whalberg a The Directnek.

Ezeket olvastad már?

Wahlberg természetesen az Uncharted végére utalt ezzel, amelyben Sullynak már csodálatos arcszőrzet borítja a kobakját végre, ahogyan azt a játékokban is megszokhattuk. A folytatást azonban még nem szabad készpénznek venni sajnos. Bár Wahlberg elárulta, hogy gőzerővel dolgoznak egy új forgatókönyven, de egyelőre hivatalosan a stúdió még nem osztott meg semmit a második felvonásról, és addig hiba lenne azt hinni, hogy biztosan lesz Uncharted 2. Az ő szereplése egyébként azért is érdekes lenne, mert nem rég épp arról vallott, hogy vissza akar venni a munkatempóból az egészséges életmódja miatt.

„Amikor végre megkaptam a bajuszt, az emberek nagyra értékelték. És ez egy szép utalás volt a film végén. Szóval, ha jobbá tudjuk tenni, mint az elsőt, akkor nyitott lennék rá, de csak annyit tudok, amennyit most te is.” – zárta mondandóját Whalberg

Nem Sully bajuszának a felfedése az egyetlen dolog, amit érdemes megemlíteni a stáblista utáni jelenet kapcsán. Egy lehetséges folytatást is előkészített – Nate testvérének és a két gonosztevő bemutatásával: egy vadonatúj, eredeti karakter, Gage, akit a Trónok harcából ismert Pilou Asbaek alakít, és a név szerint említett "Roman", aki úgy tűnik, hogy az első Uncharted-játék, a Drake's Fortune brit főellensége lehet.

Kövess Minket!



Gamer szótár