Felújíthatják a Rossz PC Játékok sorozat egyik legendáját

Felújíthatják a Rossz PC Játékok sorozat egyik legendáját

Emlékeztek még erre a legendás Rossz PC Játékok epizódra?

„Anarchy... Ez a legnagyobb szar, amivel valaha játszottam!"

Aki tudja, hogy miből idéztem, az mára már igazi veteránnak számít a magyar YouTube-ról, a fenti mondat ugyanis 2008 decemberében debütált, amikor a legendás Rossz PC Játékok sorozat elérkezett az Anarchy (később Alien Anarchy, mert a játék sem tudja eldönteni, pontosan mi is a címe) mesterműhöz. Nem hiszem, hogy jobban át tudnám adni a játék okozta "örömöt" és az "élményeket" így aki esetleg egy kő alatt élt volna mindeddig és nem látta volna a videót, az most gyorsan pótolja!

Kihagyhatatlan darab, nemigaz? Pusztán, hogy legyen mihez viszonyítani, a játék 1998-ban jelent meg, abban az évben, amikor a PC gaming terén a következő címek teremtettek új alapokat: Baldur's Gate, Grim Fandango, Half-Life, Spyro the Dragon. Hát ezekhez a képest az Alien Anarchy maga a megtestesült gonosz, a földi pokol. Vannak, akik mégis jó ötletnek tartják, hogy újjáélesszék a játékot!

Az eredeti brazil fejlesztők ugyanis arról érdeklődnek online, hogy a játékosok vajon érdekeltek-e az Alien Anarchy felújított kiadásában. Nem vicc, benne van a pakliban, hogy ez a csoda felújított formában ismét piacra kerül és talán még Steamre is megérkezik majd. Egyetlen egy dolog miatt örülnénk, ha tényleg megjelenne az Alien Anarchy remastered. Hátha visszatérne FreddyD, csak egy videó erejéig és újra elővenné ezt a csodát!

Kövess Minket!



Gamer szótár