Agyad eldobod Budapest Comic Con 2024 elsőként bejelentett vendégeitől

Agyad eldobod Budapest Comic Con 2024 elsőként bejelentett vendégeitől

Közeledik a 2024-es Budapest Comic Con, máris megveheted rá jegyedet, ráadásul most kedvezményesen!

Tudom most mindenkit a bejgli meg a karácsonyi kacsacomb érdekel, de még a kaja előtt hagyjatok helyet egy-két remek hírnek is! A hihetetlen 2023-as felvonás után ugyanis 2024-ben is visszatér majd a Budapest Comic Con! Visszatérnek a kiállítások, az izgalmas programok kicsiknek, nagyoknak és komplett családoknak is és persze visszatérnek a híres vendégek is.

Nem, sok részletet ismerünk még a jövő tavaszi BPCC kapcsán, de az első három meghívott sztárvendéget már bejelentették és bizony már most eldobtuk az agyunkat a vendégektől.

2024 tavaszán ugyanis a Budapest Comic Con vendég lesz Jason Isaacs, akit olyan filmekből ismerhetünk, mint A hazai, a Mass és úgy nem mellékesen a Harry Potter-filmek. Ő alakította ugyanis Draco apját, a halálfaló Lucius Malfoyt. De láthattuk őt a Sólyom végveszélyben vagy az Armageddon c. filmekben is! Jason Isaacs-szel május 19-én találkozhatnak majd a Budapest Comic Conra látogatók.

Ugyancsak a meghívottak listáját erősíti Alexander Ludwig is, aki kisebb szerepekben feltűnt már a Bad Boys-ban és Az éhezők viadalában is, a legtöbben valószínűleg még a 2013 és 2020 között futott Vikingek c- sorozatból ismerik, ahol Bjorn Lothbrok karakterét elevenítette meg. A kanadai színész május 18-án látogat majd el a BPCC-re.

Végül, de nem utolsó sorban pedig Deep Roy teszi teljessé az elsőként bejelentett hármas névsorát. Felsorolni is nehéz lenne, hogy hány remek filmben és sorozatban láttuk már a kenyai és brit színészt, de abban biztosak vagyunk, hogy a legtöbben a 2005-ös Charlie és a csokigyár c. filmben ismeritek őt, ő volt ugyanis az umpla-lumpa, azaz az umpla-lumpák, hiszen az ő karaktere volt Wonka összes kis segédje. De anno bújt meg Yoda maszkja mögött is a Birodalom visszavág egyes jeleneteiben is. Érdekes egyébként, hogy a színész a másik nagy sci-fi univerzumot is megjárta, hiszen a 2009-es, a 2013-ad és a 2016-os Star Trek filmben is ő alakította Keensert. Deep Roy a 2024-es Budapest Comic Con mindkét napján, május 18-án és 19-én is a rendezvényre látogat majd.

Őszintén szólva, már csak miattuk hármójuk miatt is érdemes lenne kilátogatni az eseményre, és akkor hol van még a teljes programkínálat! Ha szeretnél időben lecsapni a 2024-es BPCC jegyedre, ma este 8 óráig még kedvezményes áron behúzhatod azt!

Bővebb információkért irány a budapestcomiccon.hu!

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN