Mit tudunk a floridai Jokerről, aki perelni akar a GTA 6 miatt?

Mit tudunk a floridai Jokerről, aki perelni akar a GTA 6 miatt?

Ideje, hogy megismerjük a Rockstar Games újdonsült főellenségét.

Köztudott, hogy a Grand Theft Auto franchise sokat inspirálódik a való életből, ezért is tudjuk beleélni magunkat igazán az adott területeken játszódó történetekbe. Ez a GTA 6 esetében még inkább így lesz, ugyanis maga az előzetes is számos a való életből vett történést, helyszínt és karaktert mutatott be, melyek megtalálhatóak lesznek a játékban.

Mind közül a legnagyobb hírverést a flordiai Joker – polgári nevén Lawrence Sullivan – kapta, aki konkrétan egy az egyben megjelent a kedvcsinálóban úgy, hogy erről ő mit sem sejtett. Ezt nem vette jó néven, és könnyű pénz reményében rögtön a Rockstar Gameshez címzett egy videót, melyben kártérítést igényel. Nem sok esélye van, de ezt egy korábbi cikkben bővebben kitárgyaltuk. A felvételt alább tekinthetitek meg.

Ezeket olvastad már?


Jogosan merülhet fel mindannyiunkban a kérdés, hogy valójában ki is az a flordiai Joker, és egyáltalán minek köszönheti a hírnevét. Viszonylag keveset tudni róla, de kis utánanézéssel pár dolgot kideríthetünk Sullivanről.

Először 2017-ben találkozhattak vele a floridai lakosok, mikor is a letartóztatáskor készült fotója futótűzszerű terjedésbe kezdett az interneten. Kirívó és egyértelműen Jokert utánzó tetkói, valamint élénk zöldre festett haja miatt tűnt ki a tömegből. A rendőrség drog és fegyverbirtoklás vádja miatt vette elő.

Ezután hosszas ideig internetes mémként maradt fent, azonban ez idővel alábbhagyott. A GTA 6 előzetes kapcsán került ismételten reflektorfénybe, de valószínűleg ez is csak 5 perc hírnév, hacsak nem sikerül jól meglovagolnia ezt a lehetőséget az elkövetkezendő években. Véleményem szerint így könnyebben juthatna pénzhez, minthogy perre viszi az ügyet. A magánélete egyébként meglehetősen rejtett, még az életkorát is csak saccolja az online közösség – a 30-as évei elején járhat.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket a flordiai Joker ügyével kapcsolatosan, és azt is, hogy karaktere milyen szerepet fog betölteni a Grand Theft Auto következő részében.

Kövess Minket!



Gamer szótár