The Day Before: Ennyi volt a játék, a fejlesztők leléptek a pénzekkel

The Day Before: Ennyi volt a játék, a fejlesztők leléptek a pénzekkel

Azért ahhoz pofa kell, hogy ezt így tényleg megcsinálják. A The Day Before mégis megcsinálta!

December 7-én megjelent a sokak által várt, sokak által pedig előre átkozott The Day Before, persze csak early accessben. Több évnyi csúszás után sem tudott végleges formában megjelenni, bár lehet ez nem is baj. Az early accessben debütált The Day Before ugyanis alig volt nevezhető játéknak, inkább egy rossz viccnek, egy átverésnek, amire pontosan számítani lehetett! A játék nyíltan átverte a vásárlókat, ezen nem lehet mit szépíteni.

Most pedig a derék fejlesztők felrakták az i-re a pontot, négy nappal a játék megjelenése után fogták magukat és inkább leléptek. Megvan a South Parkból az a rész, amikor Stan bankba megy, ahol néhány másodperc alatt eltüntetik a pénzét? Na pontosan ugyanezt csinálta az Fntastic is, több évnyi hazudozás árán behúzták néhány játékos pénzért, majd 4 nap múlva - azaz ma - bejelentették oszlásukat, a játékosok pénze pedig akárcsak a South Park epizódban: Volt, nincs!

Persze a csapat most is azzal védekezik, hogy előzetesen ők aztán nem kértek pénzt senkitől és végig jóhiszeműen, őszintén tálalták nekünk az infókat, csak hát pontosan tudjuk, hogy nem ez a helyzet. Hiszen évekig etettek minket egy bizonyos játékkal, majd amikor végre megjelent, egyszerűen nem azt kaptuk, amit pedig igen, hát abban egy percnyi élvezet sincs. Az Fntastic még most is próbálja elhitetni a játékosokkal, hogy de hát ez így van jól és ők mindent megtettek, csak közben láttuk és látjuk, hogy ez nem igaz.

A The Day Before tehát 4 nap után bedobta a törülközőt, ahogy arra számítani lehetett. Ez egyben az Fntastic végét is jelenti, hogy a jelenleg futó játékaikkal mi lesz (The Day Before és Propnight) azt egyelőre nem tudni, valószínűleg néhány hétnél tovább nem maradnak majd életben a szerverek.

Kövess Minket!



Gamer szótár