Már meg lehet nézni az új Éhezők viadala filmet, de nem árt vele sietni

Már meg lehet nézni az új Éhezők viadala filmet, de nem árt vele sietni

Valaki nem bírt a vérével és idő előtt feltöltötte a teljes filmet az oldalra.

Habár november 16-ától már pörög a mozikban Az éhezők viadala legújabb felvonása, mely az Énekesmadarak és kígyók balladája alcímet viseli, de most úgy tűnik, hogy még mielőtt elérhetővé válna megvásárolható formában vagy valamelyik streamingszolgáltató kínálatában, már meg is lehet tekinteni a majd két és félórás alkotást.

Ezeket olvastad már?

Az Énekesmadarak és kígyók balladája egyébként abszolút egy előzményfilmnek készült és a történet szerint jócskán visszarepülünk az időben:

„64 évvel azelőtt, hogy Katniss Everdeen önként jelentkezett a viadalra, és évtizedekkel azelőtt, hogy Coriolanus Snow Panem diktatórikus elnöke lett.

Az ifjú Coriolanus Snow az utolsó reménysége az egykor büszke Snow családnak, akik kegyvesztetté váltak a háború utáni Capitoliumban. Hogy pozícióját biztosítsa, vonakodva bár, de vállalja az elszegényedett 12. körzet kiválasztottja, Lucy Gray Baird mentorának szerepét. Miután Lucy Gray elbűvöli Panem közönségét, Snow meglátja a lehetőséget mindkettejük sorsának megváltoztatására. Összefog Lucy Grayjel, hogy az esélyeket kedvező irányba fordíthassa, és innentől kezdve csak egy hajszálon függ mindaz, amiért addig dolgozott. A jó és a rossz ösztönei viaskodnak benne, miközben versenyt fut az idővel – s a verseny végén, ha túléli, az is kiderül, hogy énekesmadár vagy kígyó válik belőle.” – áll a Port.hu oldalán a leírásban.

Ha viszont nem terveztél beülni rá valamelyik moziba vagy nincs kedved megvárni, míg felkerül valamelyik streamingszolgáltató oldalára, és nincs gondod az angollal, akkor minél hamarabb érdemes tenned egy próbát a Twitterrel (manapság már X néven fut), mert itt a teljes film megnézhető – amíg le nem törlik persze:

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája jelenleg 64%-ot kapott a kritikusoktól, míg a felhasználók 89%-ra értékelték eddig a Rotten Tomatoes oldalán. Metacriticen már nem voltak ilyen kedvesek a filmmel, a kritikusok 54 pontos, míg a felhasználók 5.4 pontos átlagot adtak Francis Lawrence rendező munkásságának.

Kövess Minket!



Gamer szótár