Hugh Grant utálja a legújabb filmjét, elmondta miért vállalta mégis

Hugh Grant utálja a legújabb filmjét, elmondta miért vállalta mégis

Nagy úr a pénz, főleg Hollywoodban, ha öt gyermeked is van még pluszban.

Az immáron 63 éves színész régebben a romantikus filmekben alakított nagyokat és rengetegen megkedvelték ebben a műfajban. Mostanra azonban ő is eljutott arra a szintre, hogy már nem feltétlenül válogathat a projektek között. Alighanem így kötött ki a Wonka című film stábjában is. Hugh Grant ugyanis teljesen őszintén mesélt a produkcióról és arról, hogy mennyire kellemetlen volt neki a forgatás. Egyszerűen nem tudta élvezni a munkát, ha pedig hozzátesszük, hogy ő alakította a Charlie és a csokigyár előzményfilmjének számító alkotásban ő alakította az üzem egyik kis lényét, vagyis umpa-lumpáját, akkor már kezdjük érteni mire is gondolhatott. A filmben egyébként a címszereplőt a Dűne sztárja, Timothée Chalamet kelti életre.

Ezeket olvastad már?

Grant azonban arról számolt be, hogy nem igazán voltak megfelelőek a körülmények, az pedig csak hab volt a tortán, hogy bevetették a motion capture-t is – amelynek nagyon nem híve a színész –, hogy lekicsinyítsék a karakterét a filmben.

„Olyan volt, mint egy töviskorona. Nagyon kényelmetlen. Nagy felhajtást is csináltam emiatt. Nem is utálhattam volna jobban ezt az egészet. Soha nem tudtam, hogy mozoghatok-e vagy sem, és amikor rákérdeztem erre a produkciós stábnál, sosem kaptam kielégítő választ. És hát, őszintén szólva, amit a testemmel műveltem, az egészen szörnyű volt, és az egészet egy animátorral helyettesítették.”

Továbbá megkérdezték tőle azt is, hogy vajon megérte ez a sok-sok kellemetlen forgatás a végső produkciót látva:

„Nem igazán. Eléggé utálok filmeket csinálni, de sok gyerekem van és kell a pénz.”

Bennfentes információk szerint 10 millió dollár ütötte a markát a filmért cserébe. Grantnek egyébként két hölgytől született korábban az öt gyermeke: Tabitha (12 éves), John (11), Felix (9), de van egy hatéves lánya is, legkisebb lánygyermeke pedig 2018-ban jött a világra, de őket már lakat alatt őrzik a nyilvánosság elől.

Kövess Minket!



Gamer szótár