Mind visszakérhetjük a The Day Before árát, mindegy mennyit játszottunk vele

Mind visszakérhetjük a The Day Before árát, mindegy mennyit játszottunk vele

Jó hír az esettel kapcsolatban, hogy végül senki nem marad megkárosítva.

Ahogy arról már beszámoltunk, 2023 legbotrányosabb játékának The Day Before – csupán 4 nap volt az élettartalma, ugyanis a fejlesztők úgy döntöttek lelépnek. Egy kiszivárogtatott e-mailből kiderült, hogy ez idő alatt több mint 200 000-en vásárolták meg a játékot, és a beruházók közel 50%-a refundolta is. Az viszont kérdés maradt, hogy mi lesz azokkal, akik már túl sok időt öltek bele ahhoz, hogy visszakérdjék a pénzüket, főleg így, hogy a szerverek sem lesznek elérhetőek.

Szerencsére megérkezett a közösség kérdésére a válasz, melynek hallatán mindenki megnyugodhat, a játékosok nem lesznek kárvallottjai ennek az átverésnek.

„Steamen pénz visszatérítést kérhet minden olyan játékos, aki úgy dönt, hogy szeretne, attól függetlenül, hogy mennyi játékideje van a The Day Before-ba." – tette közzé a játékot fejlesztő Fntastic a közösségi oldalán.

A stúdió ugye feloszlik, és remélhetőleg súlyos árat fizetnek a The Day Before-os húzásukért, és végül nemhogy hasznot termelnek belőle, hanem éppen ellenkezőleg.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár