Szerezz egy ingyenes nagy dobozt az adventi kalendáriumodból

Szerezz egy ingyenes nagy dobozt az adventi kalendáriumodból

December 25-ig minden nap kinyithatod az adventi kalendárium egy új ajtaját az ünnepi faludban egy ablakon vagy megjelenítő oszlopon keresztül. 

December 25-ig minden nap kinyithatod az adventi kalendárium egy új ajtaját az ünnepi faludban egy ablakon vagy megjelenítő oszlopon keresztül. Minden ajtó mögött egy kis ajándék rejlik, és 48 órád* van arra, hogy ingyen átvedd az aznapi meglepetést.

*Kivétel: A december 25-i ajándékot csak 24 órán keresztül igényelheted majd ingyenesen.

Nyisd ki az ajtókat egy ingyenes nagy dobozért*

Az adventi kalendáriumban rejtőző finomságok mellett még több ajándékot szerezhetsz, ha egyszerűen csak időben kinyitod az ajtókat. Minél több ajándékot igényelsz az adventi kalendáriumban azon a napon, amikor azok elérhetővé válnak (vagy az azt követő napon), annál több további ajándékot kapsz, beleértve egy nagy dobozt is.

A nagy dobozok csordultig vannak olyan kellemes meglepetésekkel, mint például ünnepi hadműveleti nyersanyagok, arany, WoT prémiumfiók-napok, vadonatúj 3D-stílusok, VIII-as és IX-es szintű prémium járművek és még megannyi más! A további részletekért olvasd el a bejelentésről szóló cikket.

*Elérhető 2023-12-0109:00:00 (UTC) és 2023-12-2609:00:00 (UTC) között

Az adventi kalendárium további ajándékai

  • 3 kinyitott ajtó→ Ajándékterminál-tokenek
  • 7 kinyitott ajtó → Egy különleges harckocsizó
  • 12 kinyitott ajtó→ Egy újévi nagy doboz

A további ajándékok felé vezető előrehaladás csak akkor számít, ha az adventi kalendárium ajándékát az elérhetővé válásától számított 48 órán belül (december 25. esetén 24 órán belül) igényeled.

A kihagyott ajándékok csak sorrendben nyithatók fel, a legkorábbitól a legutóbbiig haladva. Ha mindegyik ajtót kinyitod, ingyen megkapod a december 25-i ajándékot.

Nyisd ki a kihagyott ajtókat nyersanyagokkal*

Ne aggódj, ha kicsúszol a 48 órás ablakból, hogy igényeld a napi ajándékot! December 26-tól január 8-ig bármelyik ünnepi hadműveleti nyersanyagból elkölthetsz 300-at, hogy feloldd az adventi kalendárium bármelyik meg nem szerzett ajándékát. Azonban a napokat csak egymás után lehet feloldani, és nem kapod meg a további ajándékokat!

*Elérhető 2023-12-2609:00:00 (UTC) és 2024-01-0809:00:00 (UTC) között

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.