Döntött az Amazon, a Riot Games játékaihoz nem lesz Prime Gaming loot

Döntött az Amazon, a Riot Games játékaihoz nem lesz Prime Gaming loot

A Prime Gaming lootok évek óta értékes ajándékokkal lepik meg a játékosokat hónapról hónapra. De ennek hamarosan vége szakad.

A League of Legends elképesztő mennyiségű kozmetikai tartalommal rendelkezik. Az alapból ingyenes videójátékra milliókat költhetsz RP-ben skinekre, chromákra, wardkinézetekre és hangulatjelekre. Itt került a képbe egy olyan alternatív út, amely meggyorsította a gyűjtemény gyarapodását. Az Amazon Prime Gaming kollaboráció segítségével, valamint az ingyenes próbaidőszak kihasználásával, rengeteg extrát lehet behúzni a LoL-hoz, a VALORANThoz, a Wild Rifthez és a Legends of Runeterrához.

Tehát a Prime Gaming lootok évek óta értékes ajándékokkal lepik meg a játékosokat hónapról hónapra. Ennek azonban hamarosan vége lesz, legalábbis a Riot Games játékai esetében. Ugyanis néhány hónap múlva már az imént felsorolt játékok egyikéhez sem lehet majd kapszulákat szerezni ilyen módon. A változás várhatóan 2024 márciusától lép életbe – jelentette be a kiadó.

Ezeket olvastad már?

A Riot nem ment bele részletesen abba, hogy miért tűnnek el a játékaik a Prime Gamingből. Azt írták, hogy a másik fél döntött úgy, hogy nem hosszabbítják meg az erről szóló szerződést. De hogy milyen oka volt erre a Amazonnak, az sajnos kérdés marad. Az év elején egyébként már volt egy hasonló helyzet. Akkor először ráijesztettek a játékosokra azzal, hogy lezárul a promóció. Viszont nem sokkal később sikerült megegyeznie a feleknek, így némi kihagyás és változtatás után folytatódott az ajándékosztás.

Egyelőre nem tudjuk, hogy a Riot Games és a Amazon a jövőben képesek lesznek-e hasonló módon megállapodásra jutni. Az év eleji helyzethez képest mindenképp előnyt jelent most, hogy több mint három hónappal a szerződés lejárta előtt tájékoztatták a játékosokat. Így van idő arra, hogy a közösség kampányba kezdjen a lootokért vagy eldöntse, szavaz-e a pénztárcájával és lemondja az előfizetését.

Kövess Minket!



Gamer szótár