QuickyBaby jótékonysági streamje: Twitch-dropok egy jó ügyért

QuickyBaby jótékonysági streamje: Twitch-dropok egy jó ügyért

Miközben az Ünnepi hadművelet teljes gőzzel dübörög a World of Tanksben, QuickyBaby sem tétlenkedik és kihasználja az alkalmat, hogy ünnepi hangulatot varázsoljon.

Miközben az Ünnepi hadművelet teljes gőzzel dübörög a World of Tanksben Vinnie Jonesszal, a mi QuickyBabynk sem tétlenkedik és kihasználja az alkalmat, hogy ünnepi hangulatot varázsoljon. Fogjunk össze egy jó ügy érdekében. QuickyBaby idén is megtartja jótékonysági streamjét.

QuickyBaby jótékonysági streamje*

Csatlakozz QuickyBaby szívmelengető jótékonysági streamjéhez, amellyel a Cancer Research UK és a SpecialEffect szervezeteket támogatja. Nem csak a 12 órás közvetítésen és a különböző tevékenységekben vehetsz részt, de lehetőséged lesz exkluzív Twitch-dropokat is szerezni, tele izgalmasabbnál izgalmasabb jutalmakkal. Fogjunk össze és mutassuk meg támogatásunkat ezen komoly ügyek iránt, amelyek különleges helyet foglalnak el a szívében.

Garantált drop

180 perc elteltével:

  • 2 személyes tartalék: +50% harci XP 1 órán át
  • 2 személyes tartalék: +200% szabad és legénységi XP 1 órán át
  • 5 db nagy méretű szerszámkészlet
  • 5 db nagy méretű elsősegélykészlet
  • 5 db automatikus tűzoltó készülék

360 perc elteltével:

  • 5 db küldetés 5× XP minden győzelemért
  • 1 nap WoT prémium fiók

Bővebben a jótékonysági szervezetekről és az eseményről

QuickyBaby:

A motivációm egyszerű: úgy gondolom, hogy több ráktípus megelőzését, felismerését és kezelését lehetővé tevő kutatást kell finanszíroznunk. A Cancer Research UK világelső ebben a tekintetben, és úgy vélem, megérdemlik a támogatásunkat. Édesapám 20 évvel ezelőtt győzte le a prosztatarákot – el sem tudom képzelni az életemet nélküle. Hiszem, hogy más családok is több időt érdemelnének együtt, és azt a szerencsét, ami nekem megadatott.

A SpecialEffect egy brit székhelyű jótékonysági szervezet, amely segít a fogyatékkal élőknek, hogy továbbra is játszhassanak. Adaptív technológiák alkalmazásával biztosítják, hogy a játék mindenki számára elérhető legyen – ahogy annak lennie kellene. Én személy szerint többre tartom a játékban való kikapcsolódás lehetőségét és a barátokat, akiket a játékokon keresztül szereztem, mint sok más dolgot az életben. A gondolat, hogy egyesek nem élvezhetik ezt az időtöltést, számomra elfogadhatatlan. MINDENKI megérdemli, hogy megtapasztalja a virtuális világot, amelyben élünk.

2013 óta 364000 dollárt gyűjtöttünk a Cancer Research UK és a SpecialEffect számára, és remélem, hogy a közösség továbbra is velem tart e két fontos ügy támogatásában. Az adománygyűjtő oldalak függetlenek egymástól, így mindenki kiválaszthatja, hogy kit szeretne támogatni. Már alig várom, hogy december 15-én, pénteken találkozzunk a 12 órán át tartó streamen!

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.