Ezen a hétvégén exkluzív prémium tankokat szerezhetsz aranyért

Ezen a hétvégén exkluzív prémium tankokat szerezhetsz aranyért

Decemberben minden pénteken új, izgalmas csomagok választéka lesz megvásárolható a játékban aranyért, mindegyik csomagban egy-egy exkluzív 3D-stílussal.

Decemberben minden pénteken új, izgalmas csomagok választéka lesz megvásárolható a játékban aranyért, mindegyik csomagban egy-egy exkluzív 3D-stílussal. Az se számít, ha már rendelkezel valamelyik (vagy akár az összes) járművel, mert a stílusaikat külön is megvásárolhatod ezekkel az ajánlatokkal! Jelenlegi decemberi csomagjainkban a sokoldalú SU-130PM, a nagy erejű E 75 TS és a mozgékony Kpz 07 RH a főszereplő. A csomagokkal feldobhatod ezeknek az erős járműveknek a kinézetét, és mindeközben a csaták után járó jutalom mennyiségét is növelheted.

SU-130PM ajánlatok

A SU-130PM egy szovjet páncélvadász, amely nagyot üt, amikor célba talál – pontos, 130 mm-es ágyúja jelentős, 520 életerőnyi sebzést okoz lövésenként, illetve 243 mm-nyi páncélt képes átütni. Kiemelkedő, 65 km/órás végsebességének köszönhetően ez a vadász képes szinte észrevétlenül mozogni az ideális mesterlövész-pozíciók között. Precíz, távolról leadott lövéseiddel könnyedén meglepheted a gyanútlan ellenséget. Most a tiéd lehet az Altaj róka 3D-stílusban, amelynek jellegzetessége az egyedi kozmetikai álcafestés, a tetőre szerelt géppuska, a füstgránátvető, az oldalsó előtétpáncélzat, valamint a +4% bónusz az álcázáshoz.

E 75 TS ajánlatok

Az E 75 TS egy erős és mozgékony német nehéz harckocsi, amely most az exkluzív Becken harccsoport 3D-stílussal érkezik. 45 km/h-s végsebességével és jó teljesítmény-tömeg arányával az egyik leggyorsabb nehéz tank a szintjén. Használd ki a masszív elülső toronypáncélzatot, hogy az ellenfeleiddel szemtől szembe ütközhess meg (akár szó szerint). Vagy tartsd a távolságot, és intézd el őket a 360-as alfasebzéssel és a 227 mm-es páncélátütéssel. Ez egy sokoldalú, félelmetes és nagy sebzésre képes jármű, amellyel agresszívan lehet játszani, és könnyedén le lehet vadászni az ellenségeket, vagy hátulról támogatni a csapattársakat.

Kampfpanzer 07 RH ajánlatok

A KPZ 07 RH egy lenyűgöző tank, amelynek 65 km/órás végsebessége még a könnyű tankokat is megszégyeníti, és olyan páratlan mozgékonyságot biztosít számára, amellyel könnyedén eljut a stratégiai pozíciókba. A percenkénti 12 lövéses tűzgyorsaságával, figyelemre méltó 80-as lőszerkapacitásával és percenkénti 2400-as sebzésével, ez a tank könnyedén érvényesíti akaratát az ellenfél könnyű tankjai felett. A páncélzat gyengeségét a gyors célzási idejével és kiváló mozgékonyságával kompenzálja, ezzel ellensúlyozva minden sebezhetőségét. Használd ki ezt a lehetőséget, hogy feldobd a kinézetét és megadd a neki járó, igazi ragadozó megjelenést! Engedd szabadjára a kreativitásod a Brunnenpanzer 3D-stílussal.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.