Megvan miről szólhat a Netflix két új Peaky Blinders spinoff sorozata

Megvan miről szólhat a Netflix két új Peaky Blinders spinoff sorozata

Bővebb információt még egyikről sem tudni, de az már megvan, hogy nagyjából miről szólhat a két széria.

Egy új jelentés szerint a Netflix két Peaky Blinders spin-off sorozatot tervez a jövőben. Érdekes látni, hogy míg a Disney+ streaming modellje inkább a legnagyobb franchise-ra épít, mint az MCU és a Star Wars – miközben a Max gyűjteménye között vannak DC-tulajdonságok –, addig a Netflix sosem támaszkodott ennyire a nagynevű címekre.

Ezeket olvastad már?

Nem arról van szó, hogy a Netflixnek egyáltalán nincsenek fontos és meghatározó alkotásai, de a legnépszerűbb műsorai közül jó néhány saját fejlesztésű, köztük a Stranger Things, a Bridgerton és a The Witcher. A Bloomberg információi szerint most mégis lecsapott most egy sokak által kedvelt franchise-ra, ráadásul úgy érzi a vállalat, hogy egyre fontosabb spin-offokat, folytatásokat és előzményfilmeket készíteni – köztük a Peaky Blinders sorozathoz.

A spinoffok közül az egyik az eredeti széria folytatása lesz, amely a 20. századi Bostonban játszódik majd, míg a másik alighanem egy előzménysorozat, hiszen Polly Gray-re (akit a Peaky Blindersben a néhai Helen McCrory alakított) koncentrál majd. Igaz, a "fejlesztés alatt" meglehetősen furcsa egy kifejezés, mivel ez még nem jelenti azt, hogy bármi is megerősítést nyert volna, vagy hogy a sorozatoknak már van egy kész forgatókönyvük. Egyelőre annyit tudni, hogy hamarosan zöld utat kaphatnak a projektek és nekivághatnak a munkálatoknak a Netflixnél.

A Peaky Blinders egyébként jelenleg is elérhető a Netflixen.

Kövess Minket!



Gamer szótár