Ha stílusos eleganciát adnál a PC-dnek, az APNX-házak neked szólnak (X)

Ha stílusos eleganciát adnál a PC-dnek, az APNX-házak neked szólnak (X)

Modern és látványos külsővel, megbízható teljesítménnyel támadnak az APNX-termékek.

Emlékszem amikor tavaly költöztem és egy teljesen új PC-t építettem nulláról, az egyik problémám az volt, hogy miért világít minden, miért extravagáns minden? Nem rossz persze az RGB, de néha már túlzásba viszik a gyártók, ahogy az óriási, számtalan dizájn elemmel felépített házak megjelenését is, és sokszor azzal megy a legtöbb idő, míg az ember megtalálja azokat a PC darabokat, amik legalább egy fokkal visszafogottabbak az átlagnál. Számomra fontos volt és még ma is az, hogy egy erős, de kompakt, szép, de visszafogott, modern, mégis elegáns gépet építsek.

Ehhez nyújtanak tökéletes választást az APNX-házak, ventilátorok és hűtők!

Ezeket olvastad már?

A még meglehetősen fiatal márka három pontot szem előtt tartva lépett piacra idén:

  • Minden a felhasználóért: Az összes APNX-termék a felhasználót helyezi előtérbe, cél az egyszerű, mégis sokrétű felhasználhatóság, a PC-építés megkönnyítése és valódi élménnyé varázsolása minden ember számára.
  • Elegáns és intuitív megjelenés: Az APNX-termékek, a modern, mégis elegáns megjelenést hozzák el PC-nk számára, az így épített erőmű gyakorlatilag bármely környezetben megállja a helyét, nem lóg ki szoibánkból.
  • Teljesítmény optimalizálás: Végül, de nem utolsó sorban persze, nem minden a dizájn. Fontos a teljesítmény is, amit az APNX-termékek megbízható hőkezelésükkel biztosítanak.

Mint mondtam, a márka még fiatal a piacon, egyelőre házakkal, ventilátorokkal és proci hűtőkkel támadnak. A teljes szett pedig valóban egy elegáns, hatékony, megbízható és erős alapot alkot PC-nk számára. És, amiért külön piros pontot érdemelnek, minden termékükből van fehér! Imádom a fehér PC-ket, de egyszerűen kín volt minden elemhez megfelelő fehéret találni, az APNX-ventikből, hűtőkből és házakból is kínál gyönyörű fehér darabokat. Egy valamit sajnálok csak, hogy amikor tavaly gépet építettem, még nem voltak APNX-termékek a hazai piacon.

Az APNX házait, ventilátorait és proci hűtői keresd a Caseking nagykereskedés kínálatában.

Kövess Minket!



Gamer szótár