Kiderült, hogy van-e extra jelenet az új Aquaman film stáblistája után

Kiderült, hogy van-e extra jelenet az új Aquaman film stáblistája után

Hát az utóbbi évek nem a DCEU sikereitől voltak hangosak, de majd talán az új érában!

Nagy nap a mai, mától nézhető ugyanis mozikban az Aquaman és az elveszett királyság, a DCEU utolsó filmje. Egy utolsó körre még visszatér Jason Momoa, Amber Heard és Patrick Wilson is, de a film a jelenlegi DC univerzum végét jelenti, a folytatásban James Gunnéké a főszerep. Gunn és Peter Safran még tavaly ősszel vették át a stafétát a DC háza táján, az ő feladatuk, hogy az eddigi sikertelenséget maguk mögött hagyva végre egy olyan filmes univerzumot alkossanak, ami legalább akkora sikert hoz majd a DC-nek, mint az MCU a Marvelnek. Az időzítés remek, annyi szent! Bár a következő DC-filmekre még éveket kell várnunk, az MCU épp haldoklik, bukást bukásra halmoznak és egyre többen ábrándulnak ki a Marvel filmjeiből. Ha most sikerülne valami újat és valami tényleg szórakoztatót letennie az asztalra a DC-nek, akár teljes egészében is megfordíthatnánk az erőviszonyokat, ami immár évek óta a Marvelt hozza ki győztesként.

Ebbe a kérdéses időszakba érkezett meg az új Aquaman-film, ami a mai naptól kezdve itthon is látható a mozikban. Ahogy évek óta mindig, most is adja magát a kérdés, hogy érdemes végigülni a film stáblistáját? Lesz valami extra jelenet a film végén?

Nyugi, nem spoilerezünk el semmit a filmből! Los Angelesben kapott premiert a film, ahol maga Momoa is megjelent, a nézők legnagyobb örömére, mégiscsak lehengerlő élmény lehet úgy megnézni egy új filmet, hogy azt az egyik főszereplője személyesen vezeti fel neked.

Többen egyébként pozitív élményekről számolnak be a filmmel kapcsolatban és nyilván volt olyan is, aki megválaszolta az előbbi kérdésünket. Igen! A film végén van extra jelenet, de csak egy darab. Érdemes tehát kivárni az extra képsorokat, nem kell felállni és kimenni azonnal a film végeztével. Az persze jó kérdés, hogy van-e még értelme a stáblistás jelenetnek. Ha nem találtak ki valamit, ami már az új érára utal majd, akkor nem sok, hiszen Gunnék nem fogják figyelembe venni azt az új világ megalkotásánál.

Ha téged is érdekel az Aquaman és az elveszett királyság, keresd a vetítéseket az Etele Cinema kínálatában!

Kövess Minket!



Gamer szótár