Szerelkezz fel az ünnepi mókára Vinnie Jonesszal és a Patton the Tank harckocsival!

Szerelkezz fel az ünnepi mókára Vinnie Jonesszal és a Patton the Tank harckocsival!

A Wargaming gyémántkemény sztárvendége, Vinnie Jones szívmelengető üzenettel készült csak nektek, és egy ajándékkal, amire eddig még nem volt példa.

Köszöntünk titeket az év legvarázslatosabb időszakában, tele ünnepi vidámsággal, ajándékokkal és tanktasztikus jókedvvel! Gyémántkemény sztárvendégünk, Vinnie Jones szívmelengető üzenettel készült csak nektek. Mi több, egyesítettük vele erőinket, és elképesztő ünnepi ajándékot főztünk ki: egy IX-es szintű járművet!

Az ajándékodat közvetlenül a Garázsból szerezheted be december 22. 07:00 CET és január 1. 01:00 CET között – csak lépj be a játékba, és markold fel!

Patton the Tank*

Az M48A2 tank T54E2 toronnyal és 120 mm T123E6 löveggel szerelt változata. 1958-ban a prototípust összehasonlító tesztekhez használták az új amerikai XM60 közepes tank fegyverzetének kiválasztásához. Íme a vadonatúj Patton the Tank, egy IX-es szintű amerikai különleges közepes harckocsi! Ez a rosszcsont egy klasszikus amerikai közepes tank, amely méltó tagja lesz acélharcosokból álló gyűjteményednek.

A fenti képre kattintva galériánkban veheted szemügyre a tankhoz készült 2D-stílust!

A járművet káprázatos 2D-stílusba öltöztettük. Rajta is tarthatod, így emelve az ünnepi hangulatodat, de ha akarod, akár át is helyezheted másik járműre. Nézd csak meg ezt az ünnepi gyöngyszemet!

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.