Új trailer fedte fel a South Park: Snow Day megjelenési dátumát

Új trailer fedte fel a South Park: Snow Day megjelenési dátumát

Az alapjáték ára mellett pedig fény derült még arra is, hogy mit tartogat a gyűjtői kiadás.

A South Park új kölyke (azaz te!) egy hideg téli napon visszatér, hogy rendet tegyen a városban. A South Park: Snow Day! a franchise legújabb felvonása a The Stick of Truth (Obsidian Entertainment) és a The Fractured But Whole (Ubisoft San Francisco) folytatása, melyet ismét egy új fejlesztőcsapatnak, a Question LLC-nek köszönhetünk.

Ezeket olvastad már?

Az előző epizódokhoz hasonlóan ez is egy színtiszta PvE játék, azonban a mesterséges intelligencia által vezérelt csapattársakon túl akár három barátunkkal is nekivághatunk a kalandnak a kooperatív módnak hála. A lényeg, hogy így vagy úgy, de legyőzzük a riválisainkat, miután egy hóvihar miatt elmarad az iskola. A legújabb trailer azonban nem csak a megjelenési dátumot árulja el nekünk, hanem ismét megerősíti, hogy nem a hagyományos 2D-s formátumban kalandozhatunk majd South Parkban.

A Snow Day 2024. március 26-án érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re, Nintendo Switch-re és PC-re. Az alapváltozat ára 29,99, míg a Digital Deluxe Edition 49,99 dollár.

Egy gyűjtői kiadást is bejelentettek, amely tartalmaz egy példányt a játékból, egy Grand Wizard Cartman hógömböt, egy Grand Wizard Cartman: Talking wc papír tartót, egy Grand Wizard Cartman sapkát, egy hat Tarot-kártyából álló válogatást, és egy South Park: Snow Day! soundtracket. A csomag egyszerűen csak 219,99 dollárba kerül:

A Snow Day-ben a közelharci és távolsági fegyvereket egyaránt megtalálod majd, de nem hiányozhatnak a különleges képességek és erők sem. Továbbá ahogyan azt már megszokhattuk, rengeteg kozmetikai cuccot is feloldhatsz a kaland során.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.